Peppar, peppar..

(ta i trä) Men nu är jag fasen stolt över mig själv. Gått ner ca 3kg på en vecka & det blir bara bättre & bättre: Körde en morgonrunda i spåret nyss också. Problemet där är ju att benen orkar (nästan) löpa hur långt som helst men lungorna kollapsar ju typ efter ett tag. (nästan så jag andas rök ju) Dags att försöka dra ner på rökningen nu! Ska fortsätta min hurtiga morgon med lite work out här hemma & sen frukost: Naturdiet smoothie ;)

Sen är det bara att göra sig i ordning för en runda på stan med mina 2 vapendragare, vi ska bland annat kolla upp Thailand resan :D





(Innan: Klädd för en runda i spåret)

 

 

 

 

 

.. Längtar lite lätt till helgen också, jag & tjejerna har styrt lite upptåg för att "fira" in en nykter månad! ;)

HÖRES!

This is why I don't do relationships!

Jag vet inte vad jag vill eller vart men jag trivs som bäst nu & är livrädd att någon ska ta allt det här ifrån mig, det får bara inte hända. Och kanske gör jag såhär då: Stöter bort folk? (Jag gör det inte med flit) Men jag trivs med att bara ha "mig själv att tänka på" om ni förstår hur jag menar? Och jag är inte alls redo eller villig att dela med mig av allt det här till någon annan än till er som redan finns här & som jag vet aldrig sviker mig. Jag tror lite det är där skon klämmer: Jag är livrädd för att släppa in folk i mitt liv för jag tar för givet att jag kommer bli sviken framöver. Och då beter jag mig såhär..
Weird I know!



I övrigt har det gått grymt bra med dieten den här veckan, otroligt stolt över mig själv! (Med all rätt då jag inte ens brukar klara en dag) Tror det är för jag verkligen känner motivation för det här nu! Jobbar så himla sent den här veckan så träningen blir väldigt lidande dessvärre men jag cyklar iallafall till & från jobbet (hela tiden på 3ans växel, även i uppförsbackar, haha)

Fick hem lönespec. idag också! Kommer in välförtjänta slantar på fredag vilket gav mig ännu mer shoppingbegär vilket i sin tur är mindre bra. Men ska hålla mig till träningskläderna! No more! Kunde ingen bara låta mig jobba varje dag fram till den 25e maj? Så slapp jag oroa mig för att göra av med massa pengar! Hade varit en skit smart lösning på det hela, haha. Inser att jag låter lite som en galning men jag shoppar spontant och tänker faktiskt inte på hur stora summor i slutändan som det blivit. Det är när man går in på kontot sådär i slutet på månaden och faktiskt inser vilka summor jag spenderat på kläder jag egentligen inte behöver. Men det sjukaste av allt: På kläder jag fasen aldrig haft på mig! Det är ju tur att jag har insett det här själv nu så jag kan sätta stopp för det! ;) Och nu tänker jag faktiskt inte köpa nå mer fören jag gått ner minst 5 kg (belöningssystem) Så allt hänger på mig själv! Kan likaväl bli shopping om 1,5-2 veckor som om 1 månad! Beror som sagt bara på mig själv..



Sängen nästa! (:

Remember me..


Va på bio idag med Sahlin & vi kikade på just filmen: remember me.
En film jag sent kommer glömma! Hade hoppats på att jag skulle få gråta lite mer
än på slutet men icke. (Jag är ju en sån som tycker det är hälsosamt & gråta)
Filmen var iallafall kanon & jag rekommenderar alla att titta på den.



I söndags & igår hade jag mina 2 första helvetes dagar på riktigt länge & ingenting eller ingen kunde få mig på bra humör. Idag känns allt lite bättre iallafall men har spenderat halva förmiddan till att försöka komma på vad det är som gör att jag känner så ibland men kom inte fram till nånting. Va en sväng på stan tidigare för att prova en bikini jag tänkte köpa men fick snabbt ångest! Ser ju rent utav förjävlig ut & då kom jag på det: De är det som gör att jag mår såhär emellanåt (delvis) Missnöjdhet med mig själv! (Jag vet, man ska inte säga eller tänka så men nu gör jag det) Så har bestämt mig för att köra en nykter månad! Maj månad så kör vi, ska köpa nya träningskläder & skor på fredag & verkligen satsa. Det kommer göra mig gott! Det här kommer förmodligen bli svårare än att sluta dricka cola men så jävla svårt kan det bara inte vara? (Att jag ens jämför såhär är skrämmande) Ett tecken på att man nog behöver vara nykter ett tag! Så jag deltar i Jims startade klubb på facebook: Nykter hela Maj-månad, utan undantag! Så ger jag mig själv samtidigt en ärlig chans att satsa på hälsa & motion! Borde ha tänkt på det här tidigare men förhoppningsvis räcker en månad för att komma i form någorlunda iallafall & så kanske jag kan ha på mig nya bikinin i sommar utan att behöva skämmas ;) (Med tanke på att den ändå kostar ca 600:- kan det va kul att ha på sig den också)



Nu blir det att sova: jobb & utbildning på jobbet imorn!




Once again..

har jag lagt ett bud på en lägenhet, nu jävlar! Nu borde det väl ändå vara min tur? Har iallafall gjort mitt så nu är det bara att hoppas :) Kanske ska hårdsatsa på att spara pengarna nu? Måste fasen få ett slut på allt slösande. Det som oroar mig mest är att vi faktiskt ska ut imorn också :/ Min plan är att lägga bankomatkortet i garderoben & se till att det stannar där.. Har dragit på att besöka nordea.se sen i söndags nu, men måste nog fan in & ta mig en titt, oavsett hur hårt det kommer svida! (försöker samtidigt trösta mig med att det kommer in nya pengar på fredag)

Ställde mig även på vågen idag, JISSES! Måste få ett slut på allt onyttigt också är allt jag har att säga. Har stått stilla för länge på samma vikt. Dags för ett ras i vikt nu, sommaren närmar sig & jag vägrar se ut som en träskpadda! Mamma hade köpt nya träningskläder igår, jävligt snygga sådana också så funderar på att sno dom? ;)

En tröst är ju iallafall att jag fått "rätten på min sida" ang. rest. skatten! Så det trillar in lite pengar där också minsann :) (Däremot inte fören i Augusti)

Thailand ska ju bokas snart också så behöver verkligen få grepp om min ekonomi, snarast!

Nu ska jag kika lite tv, sen blir det sussa. Klockan ringer 6.30 imorn bitti :(




"I don't wanna talk anymore!
I left my head and my heart on the dance floor.
"

Med envishet kommer man långt.

Att vara envis är inte alltid en negativ egenskap, & jag anser mig själv som ett jävligt bra exemplar på att det bara är positivt! Var som sagt till skatteverket idag & skulle reda ut min deklaration, men det gick inte alls. Hon som jobbade där va inte direkt samarbetsvillig vilket resulterade i att vi inte kom fram till något utan hon tyckte att jag skulle betala rest. skatt.. Det här är något jag stört mig på enda sen jag fick hem deklarationen i förra veckan då jag VET att jag haft rätt hela tiden & det blev inte nå lättare efter dagens besök. Så nu när jag kom hem gick jag direkt in på skatteverket.se & letade igenom alla möjliga lagar & avtal & hittade till slut papprena som bevisade att jag har rätt! Så ska skriva ut papprena & åka dit igen (mindre kul att behöva sitta där ännu en dag men lika bra att få det gjort känner jag) - HA! In your face skatteverket! Lagom skrattretande att inte ens dom själva har koll på deras lagar & avtal & så jävla pinsamt för dom att vi som skattebetalare ska behöva ha koll på deras jobb. Ja något har jag lärt mig av det här också. Att ALLTID dubbelkolla när deklarationen dimper ner i brevlådan.

Spenderade minst 2 timmar på Kajen idag med tjejerna, en sallad & ex antal latte & kaffe i vårsolen satt inte helt fel, blev lite solbränd i ansiktet till & med, awsome! Sen gick vi ner på stan för lite shopping & in på systemet. Direkt hem till Sahlin & blanda drinkar som vi sedan avnjöt på balkongen :) Så jäkla mysigt. Sen åkte vi hem till Jim vid nio tiden och firade hans födelsedag! Lite lagom pinsamt & dyka upp salongsberusade och så är hans släkt fortfarande kvar. Jäkligt bra första intryck! Haha. Avslutade kvällen med lite skvaller på donken & nu är det dags för mig att försöka sova, måste komma upp i tid imorn! Sista lediga dagen den här veckan & har en hel del att göra..





<3


Äntligen sol & lite värme.

Äntligen verkar solen & en del av värmen även ha hittat till Västerås. LOVELY! Det som gör det hela ännu bättre är att jag inleder veckan med 3 dagars ledighet. Och solen är tydligen här för att stanna :) (enligt msn väder) Det ska jag verkligen njuta av genom att spendera större delen av min vardag utomhus! Hade heldag med mamsen idag som sagt, åkte ut till Erikslund & strosa runt, köpte massa onödiga saker men jag & mamma blev helt fast för ett par muffins-formar med zebra mönster & pussmunnar på. Dom ska vi använda på mammas födelsedag! :) Sen åkte vi till Venezia för lite pasta & sen avslutade vi våran lilla trip ute på Hälla. Sen blev det bara hem & byta om, ta promenad med bror & Emelie ute på Björnön sen en trip till solariet där vi mötte upp Sahlin. Somna som en stock i solariet, va så jäkla skönt! Sen blev det lite kvällsmat & nu ligger jag i sängen, där jag snart har legat i drygt 2 timmar men jag kan verkligen inte sova :/

Morgondagen kommer jag spendera (iallafall min förmiddag) på skatteverket! Jävligt kul. Har som sagt skattat för mycket from Mars förra året men är ändå återbetalningsskyldig, en lång historia de där men vi ska fixa till det imorn. Lika bra & passa på när man är ledig. Efter det blir det en runda på stan & förhoppningsvis inhandla ett par nya vårskor men framförallt solglasögon :) ..Sedan blir det en sen lunch med Nisfis & Sahlin på en härlig uteservering i solen! That sounds like a hell of a nice tuesday!

Skulle verkligen behöva ta tag i tvätten & städa i ordning lite men jag har verkligen ingen lust till det när solen skiner ute så får köra nå slag av kvälls/natt tvättning imorn. Haha.





(på taxi-golvet i lördags, tack!)

Alkohollås på mobilen?

De skulle fan va på tiden om någon ville uppfinna det. Man är bra jävla duktig på fyllesms konstaterades det idag! Haha. Tragiskt egentligen men så är det. Jag & tjejerna har iallafall kommit på en tillfällig lösning nu: Köpa ett kontant simkort med endast nödnummer på. Så får man köra på det när det vankas fest (& självklart lämnar man sitt vanliga simkort hemma!) Tänkte försöka lägga helgens ångest bakom mig nu, ny vecka innebär alltid nya möjligheter! Och sommaren närmar sig, kontot känns lagom tomt efter helgen så ska passa på att vara hurtbulle den här veckan. Och ekonomisk tänkte jag!

Annars har helgen varit helt underbar, behövde verkligen en ledig helg. Insåg idag hur jävla härligt det är att kunna njuta ute i solen med dom bästa & bara snacka skit hela dagen <3 Vi började dagen med lite spicy hot hemma hos Jim, åkte ner till Kajen för en latte på uteserveringen & avslutade den hemma hos Jim med 2 filmer & lite smaskens till det. Härlig känsla, ska göra det här till en vana tror jag närmare bestämt: Ledig varannan helg!

Lilla mammisen har brytit nyckelbenet (för 4:e gången) Men nu är det extra synd om henne för dom andra 3 ggr hon brytit det var när hon va liten vilket betyder att jag inte fanns så kunde inte tycka synd om henne då. Men nu gör jag det, så imorn ska jag pyssla om mamma hela dagen lång. Längtar faktiskt lite till det, en heldag med mamsen. Ska vara den exemplariska dottern jag är & följa hennes minsta vink & göra allt hon vill. Det är hon värd <3 Ville göra något extra för henne först men med ett brytet nyckelben är det inte mycket man kan göra. Så när den är läkt ska jag bjuda henne på en helkroppsmassage tänkte jag. <3


Lägenhetsvisning på onsdag också, är lite nervös faktiskt. Hoppas verkligen på den här! Håll tummarna!




It's me - I'm a freak.
But thanks for loving me..
'Cus you're doing it perfectly.


Äntligen en helt ledig helg (:

Så jäkla skönt. Har inte haft en ledig helg sen i Januari och innan de var det i Augusti när jag åkte till Turkiet. Så ni förstår glädjen av att kunna sova hur länge man vill, göra vad man vill men framförallt: Att få vara precis hur bakis som helst utan att det gör nåt ;) Tanken var att gårdagen ändå skulle bli lugn men det blev den ju definitivt inte, drog med mig 1 liter sprit & 1 liter kaptenen ut till landet & basta & lyssna på musik. Sedan drog vi iväg till Å en sväng. Sjukt längesen jag va där men det var riktigt trevligt. Pappa är så himla rolig, han höll på att tappa hakan igår när jag åkte iväg med 2 liter sprit så det första han kolla när jag kom hem idag var självklart hur mycket sprit de fanns kvar.. Hakan låg nästan i backen. Han flina lite lätt & mummla något om alkolist? Behöver nog inte säga mer om det? Haha. Kom på imorse att det enda jag åt igår var: 1 glas yoghurt till frukost, 2 mackor till lunch & en korv med bröd till middag så fyllan var inte så där överdrivet svår igår ;)

Pappa tyckte nog lite synd om mig idag så han tog med mig till Max för lite bakis mat :) Det tackar vi för.

Är helt slut i kroppen efter gårdagen (min rygg dödar mig!!) så ska ta mig en liten powernap nu sen är det väl bara att göra sig i ordning för en kväll at Bmb ;)



Bye for now!

Uppdrag granskning

Det är helt sjukt att uppdrag granskning ännu en gång ska behöva granska snabbmatskedjorna i Sverige, och det med början redan ett år efter de första avslöjandet! (Ja, dom började en ny granskning redan 2008 som blev klart nu 2010) Hur dumma i huvet är egentligen ägarna för dessa kedjor? Det är så lätt att avslöja dom och med tanke på att man redan har HRF efter sig så borde man väl själv inse att SVT inte är långt efter? Tycker det är sjukt bra att man tar tag i det här för det är ett så stort problem & det tål att upprepas flera ggr till de blir skillnad. Och nu pratar jag inte bara svartjobb längre utan även hur man behandlar sin personal & hur man tillåter dom arbeta.. Kan säga till er redan nu att det här inte är det sista ni kommer se från SVT detta år. It's more to come. Men om vad får ni veta när det sker (inom väldigt snar framtid) Det som gjorde mig mest förbannad nu var Seril Städ.. Herregud en årsredovisning av en persons lön på 22.000 på ett år och människan jobba ca 5 dagar i veckan (4-6 timmars arbete varje gång) Och självklart vet bl.a Mc Donalds "ingenting om det här". Hur många av er tror på det? Jag tycker lika synd om dom som tog emot den här pisslönen som jag tycker om han som ägde/äger företaget.. Men det som är mest synd är om killen som egentligen har rätt till en retroaktiv lön på ca 600.000 men som inte går att få ut för dom pengarna finns inte.

Jag personligen hade ju aldrig jobbat för dessa "pengar" men för en människa som inte vet mer om Sveriges lagar & avtal (kollektivavtalet) och som är i stort behov av en sk. inkomst tar det han får tyvärr. Sen att det finns människor i Sverige som utnyttjar det här är riktigt jävla bedrövligt.


Nej måste sova nu men blev så förbannad efter att ha tittat på SVT play så var tvungen att skriva av mig.



God natt!

Time flies..

.. Tiden bara rinner iväg! Skönt på ett sätt men ibland behöver man verkligen att tiden stannar så man får en möjlighet att samla sig & bara njuta. Eller hur?

Fick ett vikariat på jobbet idag på ca 31,5h/vecka fram till den 25e maj, känns jäkligt skönt. :) Ger en möjligheter att planera vardagen lite bättre. Och när det vikariatet är slut så närmar sig sommaren vilket innebär ytterligare vikariat :) Det finns både för & nackdelar med att vara anställd på varannan helg för det betyder ju att jag kan ta ledigt i princip när jag vill annars. Men med tanke på att jag jobbar mer eller mindre heltid ändå så ska det bli jätte skönt med ett fast schema! Inleder vikariatet med 6 dagars ledighet! :) (välbehövligt kan jag säga) Så funderar på att åka ner till Karlskrona faktiskt & hälsa på lite men beror på hur tjejorna jobbar osv. Annars blir det väl Bmb lördag as usual ;) (tragiskt men sant, haha)

Och seriöst? Flyttar inte folk längre? Är inne på hemnet var & varannan dag men det är i stort sett bara lägenheter ute som ser ut som skit & har legat ute de senaste 2-3 månaderna. Och en till grej? Har inte singlar rätt till en balkong nu för tiden? Diskriminering på hög nivå tycker jag. Kollar man på en etta/1,5 (samma gäller på en del 2:or) så är det nästan alltid en fransk balkong. Jag vill ha en riktig balkong ju! Vägrar flytta om det inte finns. (funderar på att bygga en egen balkong i dagsläget så jag kan flytta snart) Finns en jätte fin lägenhet på haga men självklart har den ingen balkong. Hitta en annan lägenhet nyss som verkar helt okej men då är istället hyran lite onödigt hög för en 1,5 :( Alltid ska det vara nåt!

Nej ska sussa nu, klockan ringer 05.50 imorn bitti :/



Natti natt! :)

My heart is just emotions..

.. taking me over!

Hur kan det kännas som att hjärtat slår volter samtidigt som man knappt kan andas? Hur kan man känna sig lycklig samtidigt som man gråter av sorg? Och hur i helvete kan man va så dum och skjuta upp känslor samtidigt som man känner massor?

Jag önskar jag gjort på ett annat sätt.. För att behöva inse såhär i efterhand att man nog tog fel beslut känns för jävligt. Och att hela tiden gå och undra: Undra hur vi skulle haft det nu? Gör det hela tio ggr värre. Jag saknar allt. Och känslan när jag jämför andra med dig gör det väldigt svårt att bara glömma dig för det kommer jag aldrig göra. Du var min andra halva & som det känns nu så tog jag aldrig tillbaka den. Den tillhör ju dig!

Livet tar snabbt olika vändningar men det här var något som gick aningen för snabbt och jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera de. Det är så svårt att sätta ord på det jag försöker säga för det känns olika vid olika tidpunkter på dygnen. En sak som alltid känns likadant är iallafall saknaden.



Did I say to much now?

Låångfredag..

Det kan vi va rörande överens om. Det här har känts som en utav dom längsta dagarna i mitt liv. Helt sjukt, ändå jobba jag bara 11.55-18.30 :/

Gårdagen var iallafall väldigt trevlig :) Va lite tveksam där ett tag på om jag ens va sugen på utgång men efter första kalla cidern var dom tankarna som bortblåsta! Plånboken blev ytterligare lite tunnare men har inte vågat mig in & kollat hur mycket tunnare ännu. Får ta den smällen imorn tänkte jag.

Har haft galet ont i ryggen idag! Vettefan vad som hänt men ont har jag, knappt så jag kunde böja mig osv tidigare idag, efter jobbet har jag ju inte gjort annat än legat i sängen så har inte känt efter så mycket mer.

Har kollat klart hela säsongen av SATC nu! Och nu ska jag äntligen inleda mitt one tree hill maraton :) (Längesen jag gråtit så mycket som jag gjort under min period av tittandet) Jag är en äkta weeper, ja! Men kroppen behöver få känna på alla känslor & jag tror det är hälsosamt att få vara lite ledsen & nere ibland. Även om det känns sjukt mycket bätttre när man är glad & lycklig.. Har varit mycket senaste tiden & tiden börjar hinna ikapp en även om jag många ggr försökt springa ifrån den. Orkar inte säga så mycket mer om det, ni som vet: vet!



Nelly Furtado - Who wants to be alone

RSS 2.0