Ledig dag..

Jajemen, idag har jag varit ledig (enda dagen den här veckan) så började dagen med att sova till strax efter ett sen kom Elin hit så åkte vi till country house & kika lite, fick även med mig en söt liten ängel hem som ligger i bokhyllan nu. Sen åkte vi vidare till affair och kikade lite. Hittade inte särskilt mycket där faktiskt. Sen åkte vi till ica maxi och köpte mat. Korvstroganoff med ris blev det :) Hann med en liten solning också innan jag skulle ha filmkväll med Denice & Sahlin hemma hos mig. Inte varit samlade sen i lördags så va på tiden ;) Haha. För jävligt nu när alla 3 jobbar igen och försöka få ihop tider att ses på.

Nu har även nya IKEA-katalogen släppts och jag bara längtar till jag hinner springa in i varuhuset och kolla nya rummen och alla nya saker vi fått in :) Jag hinner nästan aldrig gå in i varuhuset innan jobbet eftersom jag är en jekel på att sova och sen slutar jag oftast vid stängning. Å andra sidan är det ingen idé att kolla in grejerna fören lönen har kommit ;) Ska köpa en matta, hylla, en hatt & skohylla. Sen tapetsera i köket men de känner jag ingen större panik över än faktiskt.

Haft en kanon dag iallafall och är redo för helgen som kommer: JOBBA! Har även bokat in en vin & filmkväll med Emelie på lördag kväll. :) Blir inge utgång för min del dom närmaste 5 helgerna för jag ska jobba varje helg, varav en vecka i Helsingborg på deras nyöppning av IKEA! Ska bli så jävla kul. Sova på hotell en hel vecka, njuta av deras frukost, jobba arslet av sig och sen bara sova! ;)

Har kollat klart på första 6 säsongerna av one tree hill nu och vet inte riktigt hur jag ska fördriva mina kvällar/nätter utan de, haha. Va in på cucirca.com och skulle fortsätta med säsong 7 men efter 20 min av första avsnittet kom de upp nån varningstext och sen dog datorn :S Så vågar inte riktigt gå in där igen. Haha! Camillo ska fixa min dator på söndag så får försöka hålla den i liv fram till dess iallafall..


Nattinatt!


(Vart tog den härliga brännan vägen btw?)


Ni <3

Dom vackraste och mest underbara människor som nånsin satt sin fot på denna jord. Ni vet alltid hur ni ska bete er när jag är just såhär. Vilka ord ni ska säga & sättet ni lyssnar på vad jag har att säga gör mig lugn i hela kroppen. Ingen sa nånsin att livet skulle vara lätt men ni gör allting så mycket lättare för mig. I eran tillvaro ler jag alltid inombords, även då regnet öser ner & molnen är svarta så lyser solen alltid på er. Jag vet inte hur ni gör eller hur ni orkar men att ni aldrig ger upp gör mig stolt men framförallt glad.

Det är det här man kallar äkta vänskap, jag kommer alltid uppskatta er för exakt dom ni är.







Vänskap är kärlek utan vingar <3

Stunder..

De finns stunder jag är ledsen, arg, besviken, bekymrad, förtvivlad. Ett vrak helt enkelt. Men låt mig vara de, ifrågasätt aldrig mina känslor och påstå aldrig att jag har fel i det jag känner. För det jag känner är inget annat än känslor! Det är tack vare allt de här jag varje gång växer: Till en större person, till en stadigare och till slut än jävligt stark person som tillåtit mig själv att känna som jag gjort och inte skjutit det under mattan. Jag lär mig mer och mer för varje gång hur jag ska hantera alla känslor jag har. Och i slutändan är det de som gör mig till den jag är nu och ibland kommer det också stunder jag är lycklig, exalterad & klarsynt. Många gånger känns det jävligt tufft men många gånger känns livet också som en lek. Allting ordnar sig! Och jag är faktiskt glad att jag gått igenom så många motgångar i livet för hur hade jag annars tacklat allting nu? Jag är ärlig (ibland lite för väl) men det är bara för jag sett och jag har upplevt hur illa lögner gör oss och det jag gått igenom önskar jag många gånger att ingen annan ska behöva uppleva samtidigt som jag inte kan förstå vilka människor dom annars skulle ha formats till att bli men framförallt vara idag.

Ibland blir det mycket på en och samma gång, det behöver inte alltid bara vara negativa saker. Men de gånger det är så, så vet jag idag exakt vilka jag kan ringa, vilka jag litar på och ibland behöver jag hjälp på vägen att hitta tillbaka, jag är inte mer än mänsklig. Men det viktiga är ju just att jag alltid hittar tillbaka.

Det jag försöker säga är att du aldrig ska skämmas för den du är och det du känner för det straffar bara dig själv, våga lita på andra och på dina känslor. För hur ska du kunna lita på andra om du inte ens vågar lita på dig själv?


Friendship is always a sweet responsibility, never an opportunity! <3

dot dot.



.. Not even able to wright right now!

Here we go again..

HELVETES JÄVLA SKIT! Är det för mycket begärt att få vara frisk & lycklig på en och samma gång? Ännu en gång är jag upp över öronen förkyld (väntar bara på att febern ska bryta ut i princip) Har kurerat mig hela dagen med mängder av te med honung i och hoppas på underverk till imorn bitti då jag ska tillbaka till jobbet. Har varit ledig i 4 dagar nu men känns som mycket längre, jävligt skönt. Behövde verkligen få vila ut och spendera lite tid med min nära & kära. Har hänt väldigt mycket runtomkring också den senaste tiden och behövde nog faktiskt vara lite ledig och få rensa tankarna lite och verkligen gå igenom allting. Sen är det själva fan att man ska bli dålig när man ska tillbaka till jobbet men men. Det ordnar sig de där med.

Idag har dom äntligen lagt klart golven i lägenheten också så imorgon ska jag flytta sista grejerna och äntligen spendera första natten där :) Är ju galet pedantisk av mig så kommer nog hålla på hela natten för att få i ordning allting, kan verkligen inte bo stökigt. Och sova verkar jag ju inte vara i större behov av längre? Har sovit bra nu när jag varit ledig men här sitter jag nu: Ännu en natt och är inte ett dugg trött!

Va & köpte hemmabiosystem idag också, LG i blanksvart fick det bli :) Har bett bror lite snällt att "installera" det åt mig på torsdagkväll!



Ska kika lite scrubs nu och dricka ännu en kopp med honungste.

Gud straffar en direkt..

Ett uttryck vi myntade förra sommaren i Turkiet och det verkar ligga i. (karma) Tycker jag är en god människa som gör många goda gärningar och ändå straffas jag? Själva fan. Hade hoppats jag hade flyttat in i mina nya lägenhet nu och bara fått lega i sängen hela dagen men nej. Då kom bostjärnan fram till i fredags att golvet i hallen och vardagsrummet ser för jävligt ut så ska få nytt. Tur i oturen kan man säga. Självklart är jag glad att jag ska få nytt golv och så men hade ledig helg nu och tog dessutom ledigt imorn och tisdag för att fixa & dona lite i lägenheten så får jag inte ens flytta in fören kanske tisdag, onsdag. Va dit igår och ställde in grejer i köksluckorna och garderoberna och har insett att jag har för mycket porslin och sånt. Så blir nog ytterligare ett besök till ikea för att köpa vitrinskåp och lite sånt. Pengarna bara fladdrar iväg men men. Och jag som tyckte jag hade det mesta redan! Det är nästan lite tur att jag inte köpte en lägenhet, för då hade jag inte haft råd med möbler :P Haha.

Kvar att inhandla är 2 taklampor, vitrinskåp, knoppar till köksluckorna, hatthylla och en soffa inom snar framtid. (Har en soffa nu men ska nog köpa mig en ny) Glad att jag har en sån fantastiskt snäll mamma som faktiskt betalade min hyra den här månaden som en liten inflyttningspresent <3 (Å andra sidan åker jag nog på att betala självrisken för olyckan med bilen, eller jag har iallafall erbjudit mig att göra de) Funderar dessutom på att tapetsera om i köket, åtminstone göra en fondvägg. Vet inte hur sugen pappa är på de på hans semester så avvaktar lite med de, haha. Han har ju varit så snäll hela helgen och målat i vardagsrummet och så.

Blev en liten utgång ala Bmb igår, tappade bort Karin och alla andra så sprang mest runt själv ibland, haha. Mindre lyckat kanske. Nu ska jag & mamsen göra i ordning lite lunch, pannbiffar & åländsk potatis. MUUMS! Fan va gott det ska bli med riktig mat. Sen ska jag försöka få liv i min bror och fråga om vi får låna bilen en stund :)


"Kom ihåg: Uppifrån & ner!"

RSS 2.0