Now what?!

Jahapp, ny vecka och än så länge inge jobb bokat på hela veckan! Klockan är halv tre och jag är redan rastlös, har tvättat, städat & slängt massa skor. Säkert 10 par! Känns tungt men va illa tvungen efter mycket tjat från papsen. ;) Så nu är det väl bara att samla på sig nya, för det är väl de som är tanken? Haha.

Får verkligen panik av att inte veta när jag ska jobba nästa gång! Klarar inte riktigt de. Bara sitta hemma hela dagarna och vänta på att alla andra ska sluta! Dags att ansöka om a-kassa kanske? Eller ge mig ett heltids-jobb!



Nej, ska skutta in i duschen nu!

Underbara Göteborg!

Har haft 2 helt sjuka bra dagar, har inte gjort nå särskilt egentligen men bara miljöombytet gjorde mig oerhört lättad och lycklig i kroppen. Så att sätta sig i en bil hem nu ikväll kändes inte alls roligt. Vi funderade på att stanna en natt till för att köra en rejäl utgång men Sahlins astma satt stopp för de och sen kände vi att vi nog behöver pengarna vi skulle ha förlorat imorn annars. Tråkigt nog! :/ Hann med lite shopping iallafall och en massa andra trevligheter. Utesververingar & god mat! Aningen dåligt och kallt väder men vi hoppas på lite mer tur nästa gång vi åker ner (vilket inte alls verkar bli om allt för lång tid)

Behövde komma bort lite (även om vi sakna våran Nisfis vid våran sida) Ångesten bara kryper på mig nu när jag är hemma igen och ännu en gång lyckades vädret här hemma ta över mitt solskenshumör! Tänk er då att de ös-regna ett tag i Gbg idag och det rörde mig inte ryggen! Skumt de där, jävligt skumt.

Är helt total sliten efter utgång i Västerås i onsdags (2 timmars sömn) Sen tåget till Gbg och sen har det varit full rulle, ska nog försöka sussa nu. Klockan ringer ännu en gång om ca 8 timmar!




Craig David - Insomnia

Regnäckelväder.

Usch så depp det var att vakna till regn ute. Hade verkligen hoppats på solsken idag igen! Men men, fick ju iallafall ett bra tillfälle att ta tag i tvätten. Så nu när det är gjort är det dags för mig att ta mig ner på stan med mamsen för att ev. shoppa lite. Tänkte försöka hålla i pengarna någorlunda idag eftersom jag åker ner till Gbg på torsdag & då lär det bli shopping för hela slanten ;) Efter stan blir det iallafall solning & filmkväll! (Ett litet ljus i mörkret) Och för att inte nämna: Ska hämta ut SATC-biljetterna idag till söndag! Längtar som en galning till en kväll i biomörkret med mina favoriter. (:

Frustrationen och nu också irritationen ligger i hela kroppen fortfarande & inte fan gör regnet det bättre! (Nej, jag är inte bitter) Men känns bara som allt skiter sig ännu en gång. & det får det verkligen inte göra! Det är inte någon som sitter på en sån slagsäck hemma som den har lust att låna ut? Skulle behöva få ur mig lite aggresivitet nu!

(Och ja, någon dag när jag hittar tid & lust ska jag fixa en bättre header)


HÖRS!

Frustration.

Haft en otroligt bra dag ute i solen (: Spenderade större delen nere på stan med en lång härlig lunch på spicys uteservering & sedan på en bänk med en glass i handen, underbart! Avslutade kvällen med lite fotboll faktiskt, kollade på derbyt mellan syrianska och vsk. Som ni säkert redan vet så vann VSK, tråkigt nog. Hejade faktiskt på syrianska! (Mest för att Keita är målvakt men ändå) Haha. Va jäkligt härlig stämning iallafall även om jag tyckte VSK-klacken betedde sig jävligt osportsligt flera ggr! & jag som har lite problem med att vara tyst va inte blyg på att munhuggas lite, haha. I och för sig mest så småpojkarna bakom hörde och Elin men iallafall. ;)

Hoppas verkligen solen skiner imorgon också även om meteorologerna har skrivit regn. Behöver massvis med sol just nu känner jag, den gör mig lycklig! Och just nu behöver jag massvis av lycka i mitt liv. Så mycket att tänka på just nu och om det då regnar så grubblar jag ännu mer och jag kan inte hantera det just nu. Samtidigt känner jag att jag borde ta tag i allt det här nu men det är lättare att bara skjuta det under mattan, så länge. Känner mig så frustrerad just nu, vill verkligen att allting bara ska ordna sig. Alla bitar ska falla på plats, samtidigt! I need some time for me!

För övrigt har jag fått fler leverfläckar.. Från ingenstans? Trodde man föddes med dom och sen hade man bara dom. Fräknar hade jag förstått om dom helt plötsligt ploppa upp men leverfläckar? (Och varför heter det just: Leverfläckar?) Fruktansvärt äckligt ord. Dom är i och för sig väldigt ljusa & små men ändå!

Inledde äntligen mitt OTH-maraton igårkväll & nu är jag så insatt så ska fortsätta titta nu..



.. I said; I miss you!

<3

De va det de..

Jahapp, så var mitt vikariat slut (för nu) Känns jäkligt konstigt att gå tillbaka till varannan helg schema & sen bli inringd när dom behöver hjälp. Som det ser ut nu så kommer jag inte jobba fören lördag! Skönt på ett sätt men samtidigt inte, åker ju iväg nästa helg torsdag-söndag (ev. måndag) så jobba vore på sin plats. Bara härda ut, om 3 veckor har jag schema igen ;)

Blev en sväng till Bill & Bob & Harrys i fredags med Jim, herregud vilket fylleslag! Tanken var att vi skulle ta "nån" öl, inte bli dyngraka på ex antal öl & kapten-cola ;) Haha. Ex antal hundra fattigare (nära tusenlappen till & med!) också vilket resulterade i en hemmakväll igår, skönt det med. Pigg & fräsch på jobbet idag var guld värt!

Nu är det bara en vecka kvar till jag & tjejerna går på SATC 2 också, fan vad jag längtar, blir alldeles exalterad när trailern går på tv. ;D Haha.


En stor puss till mamma & pappa också för att ni är just ni, älskar er oerhört mycket & uppskattar verkligen att ni alltid finns vid min sida & stöttar mina beslut. Era ord gjorde allting helt plötsligt mycket enklare för mig. Älskar er massor! <3




Nu ska jag slå igång en bra film & sen hoppas på lite sömn, måste upp i tid imorn!



Strålande sol.

Såklart var det bästa vädret idag när jag jobbade men lyckades sno åt mig lite sol iallafall, var snabbt ut och upp på terassen på mina raster idag ;) Kavlade upp byxorna & bara njöt. Helt sjukt va solen påverkar mitt humör, även om det va lite surt att behöva stå inne en sån här dag så har humöret varit på topp i princip hela dagen. Och det känns bra i hela kroppen! Äntligen (snälla solen stanna här ett bra jäkla tag till) Du ger mig massvis med energi!

Tog mig till och med en kvällspromenad efter jobbet, skönt att få grubbla för sig själv & rensa tankarna lite. Tog mig ett litet prat med mamma också om framtiden & nu känns allt så himla bra! Så skönt att veta att hon står på min sida i det här <3 Köpte jordgubbar idag också som jag tänkte smaska i mig framför tvn, sen ska jag sova.

Imorn (om solen skiner) så blir det nämligen lunch med Jim & Elin på Kajen :)



Nattinatt och en extra godnatt puss till mina 2 vapendragare Denice & Sahlin <3

Magont.

Haft ont i magen i 3 dagar nu :/ Skit skumt, så fort jag skrattar eller anstränger magmusklerna så hugger de till, skit skumt. Och nu när jag ligger still så känns de ungefär som jag är proppmätt konstant! Finns väl i och för sig fördelar med det också, blir inte svårt att hålla sig till dieten då ;) Haha. Men jag vet ju att jag borde va hungrig så har ätit lite ändå. Hoppas det går över snart iallafall.

Mycket planer igång nu så har faktiskt ingen prio alls i att blogga, så ni får helt enkelt leva med lite halvdålig update ett tag framöver. Har väl i och för sig aldrig varit överaktiv i bloggandet över huvudtaget. Blir dessutom riktigt sur om meteorologerna har rätt ang. vädret & att det blir kanon väder imorn, jobbar exakt hela dagen! Inte nog med att jag missar en grym dag i solen utan det kommer dessutom vara stendött på ikea isåfall.

Måste börja komma igång igen med motioneringen som jag var så duktig med ett tag, har ju nya skor & allt. Skärpning!

Nu ska jag kika vidare på greys anatomy sen blir det lite workout hemma.

















(Bjuder på en fyllebild från Örebro)

Dokument inifrån: McFusk & C:o

Känner att jag behövde ventilera mig lite såhär efter dokumentären om både programmet & kommentarer som folk har lämnat på chatten efteråt.

Först & främst vill jag påpeka att intervjun jag hade pågick ungefär 1, 30 timme! Vilket gör att svt måste klippa bort många delar utav det vi pratade om eftersom dom bara hade en sändningstid på 60 minuter. Och det förstår jag & accepterar det. Jag berätta från min första arbetsdag till min sista. (Nästan 3 år) Det jag blir mest förbannad över är att "utomstående" inte riktigt verkar förstå varför dokumentären har gjorts. Deras tanke var inte att smutskasta Mc Donalds utan att uppmärksamma oss om vad som som försiggår bakom kassalinjen! Jag kan säga på en gång att jag aldrig hade ställt upp på dokumentären om jag fortfarande varit anställd för det hade jag aldrig vågat i rädsla för att bli av med jobbet. Och jag vet att det är så många tänker & därför har det här aldrig tidigare kommit upp i diskussion i media! Flera av mina vänner jobbar fortfarande på Mc Donalds och nånstans blir det ju att man "accepterar" hur det är för man vet att man själv inte kan göra något åt saken! Men jag hoppas verkligen Mc Donalds inser hur oacceptabelt det dom håller på med är nu. Det har gått på tok för långt och att utnyttja "framtiden" dvs oss ungdomar på det här sättet är vidrigt. Är det den bilden vi ska få av arbetslivet?

Och ja, självklart framstår Mc Donalds i dåliga dagar under programmets sändningstid men det är Mc Donalds själva som valt att det ska bli så också. För SVT ville ha fler intervjuer med fler chefer och/eller någon mer från huvudkontoret men Mc Donalds gav SVT bara 45 minuter och det var med just Lotta som vi såg. Mc Donalds har iallafall givits möjligheten att "försvara" sig med första sändningen imorgon bitti kl. 7.15 i ettan på programmet Gomorron sverige! Här har ni även Mc Donalds egna chatt som dom hade efter sändningen: http://www.fragamcdonalds.se/chat.html Himla beklagligt däremot att man inte ens kan ta sig tiden att faktiskt skriva ett eget inlägg till alla läsares frågor utan har nå förinställt svar redan (då många frågor svaras på exakt likadant sett flera ggr)

Varför ställde du upp på dokumentären?
För jag tyckte det var på tiden att nånting hände! Jag hade aldrig en tanke: "Haha nu ska jag sätta dit dom" Även om det är mer eller mindre vad jag gjort. Jag gjorde det för mina vänners skull (jag hade redan sagt upp mig därifrån) För deras vardag blir också min vardag och ingen vågade riktigt säga ifrån när dom fortfarande var anställda. Sen blev jag orättvist & illa behandlad min sista tid på donken vilket var den största anledningen till varför jag ställde upp! (Och nej, ingen har fått betalt av SVT för att ställa upp i dokumentären)

Och till sist..
Det här kommer nog bli en "snackis" ett tag nu, med all rätt. Och jag hoppas verkligen dom tar det här på största allvar! Dels för deras egna bästa men också för att värna om deras rykte och framförallt för att behålla sina gäster! Sen blev nog Peter Ustrup (fackombudsmannen) lite missförstådd i sändningen känner jag. Många har reagerat på hans kommentar om: Ja man ringer dit & snackar med dom så är det löst! Det var ju lite sarkasm över det hela men samtidigt har han rätt. Första gången kan man alltid skylla på missförstånd eller olyckshändelse och då kan inte facket göra så mycket mer, mer än att se till att det rättas till. För att dom ska kunna göra något så måste du för det första vara medlem i HRF och för det andra måste det finnas "bevis" på vad som hänt, eller att kontakta facket igen vid upprepade misstag av McD oavsett om det drabbar dig eller någon annan.. Sen får man ju se vad som händer framöver på McD. Skärper man till sig ordentligt nu eller sköter man sig ett tag till allt lagt sig igen? (Det var ju så det blev med nattstädarna/svartjobben) Man skötte sig ca 1 år sen var man tillbaka på ruta 1.


  • Tål att tilläggas att kameran ju lägger på 10kg? ;) Haha. Eller hur va det nu? Däremot är jag väldigt nöjd med resultatet av dokumentären. Även om jag tycker att det kunde ha varit mer fokus på dom anställda på McD än om hur det är i Usa osv.

Nog om det här nu! Vill faktiskt inte prata mer om kvällens program. Nu tar vi alla nya tag! God natt :)

Nej vadå känslosam?

Slutade jobbet 20.30 idag, åkte hem. Gjorde mig lite mat sen tänkte jag att jag skulle sova men det var tydligen för mycket begärt för här sitter jag.. 4 timmar senare yrvaken! Har ätit, badat, varit iväg & slängt skräp (?) och hyrt en film, kikade precis klart på den. Det blev filmen prinsessa. Typisk "jag" film. Jag älskade den! (Även därför valet av rubrik blev: Nej vadå känslosam?) Jag grät till & med, haha. Så jävla blödig! Men så himla verklig film på nå vis, även om det med mobbning känns jävligt sent i 3an på gymnasiet? Men det kanske bara är jag. Mobbning är nog vanligare i alla åldrar än vad jag tror.. Nu går filmen mannen som kunde tala med hästar på 4an så småsneglar lite på den & undrar hur i helvete jag ska kunna somna inatt! Halv 8 imorn bitti ringer klockan. (Dvs om drygt 5 timmar) Då ska de jobbas till kvart över fyra. Sen blir det hem för en grillkväll/förfest med dom bästa. Även om jag själv inte ska dricka en endaste liten droppe! Den ni! Ska agera taxi imorn istället :) (Duktig tjej) Mamma är så stolt över mig så hon ska köpa hem ett par converse till mig men också 1 liter sprit, haha. (Jag som kom med det förslaget) Den ska däremot bara stå på en hylla i mitt rum & fresta mig enda fram till den första helgen i Juni. (Det är inte långt kvar) & med tanke på att jag jobbar 2 sista helgerna i Maj så kommer det här nog inte bli allt för svårt ändå :P


Nej, nu ska jag åka ner på stan & hämta min bror, sen hoppas jag att jag är så pass trött att jag kan få sova lite inatt iallafall.


Höres!


Kluven.

Kommer inte på nån bra rubrik för att lyckas förklara det jag känner just nu. Det är nån typ av ångest blandat med världens lyckorus! Jag är nära mitt livs dröm men samtidigt så jävla långt ifrån?! Mycket att både gå igenom och att ta in den närmaste tiden. Och mycket av min lediga tid kommer spenderas i massa tankar & hopp! Kan det inte bara dimpa ner ett tecken typ nu så jag vet om jag tar rätt beslut? Jag har lärt mig att gå efter magkänslan men vafan! ETT litet tecken på det också: Consider it done!

Självklart är man ensam hemma just nu också när man verkligen behöver en vuxens åsikt! Eller rättare sagt: Mina föräldrars åsikt! (Även om vi många ggr är oens om det mesta) MEN deras åsikt har jag aldrig nekat & även om vi inte tyckt likadant så har jag alltid uppskattat deras ord! Jag har ju alltid gjort som jag själv velat i slutändan! (Som mamma skulle ha sagt)

Det värsta är att jag egentligen inte förstår vad det är jag funderar över.. Tror kanske jag känner för mycket just nu om saker som inte alls går hand i hand. Sen är det också hyffsat sent på natten och klockan ringer om ca 6 timmar och då kallar jobbet! Men jag kan verkligen inte sova. Inte ett dugg trött! Har nyss tvättat & diskat dessutom (& i vanliga fall brukar jag känna mig nöjd med dagen då men inte idag inte)

Ska nog slå på filmen happy feet & hoppas på att jag kanske lyckas koppla bort mina tankar & därmed få åtminstone lite sömn inatt.












Så jävla svårt kan det väl ändå inte vara?

Bara döda fiskar följer strömmen..

(i brist på annan rubrik)

Har mått sjukt jävla dåligt i princip hela dagen, hoppades lite på att en dusch skulle göra mig gott men blev tyvärr ingen skillnad mer än att håret blev rent, typ. Så va bara ringa jobbet & sjukanmäla mig imorn igen! (helvetes jävlar, dör av tristess snart) Haft migrän och mått så illa att jag varit spyfärdig från och till & sen självklart förkylningen på de. Nu mot kvällen fick jag även så jävla ont i magen så visste varken ut eller in :( Har ingen större lust att "missbruka" alvedon heller för det gör snart ingen verkan på min kropp längre så många jag knaprat i mina dagar. Men lite esberitox & hostmedicin har setat på sin rätta plats & hjälpt till att mildra förkylningen. Jag SKA jobba på torsdag igen!

Ställde mig även på vågen idag, nu har jag gått ner 5 kg!! Och då känns det knappt som jag börjat med min sk. diet! Det här kan bli ungefär hur bra som helst i slutet på månaden ;) Kommer kännas lagom bra första helgen i Juni då vi begär oss söderut för en rejäl fest-helg! :) Ska även inviga min klänning jag köpte i Örebro då! Om ni minns den randiga jag prata om förut?

Till nå helt annat: Jag vill uppmärksamma alla att kolla på kanal 2 på söndag kl. 20! http://svt.se/2.123489/1.1996078/mcfusk_och_co?lid=puff_1996271&lpos=extra_1 Där har ni sanningen om hur Mc Donalds fungerar, egentligen!

Tror jag ska inleda mitt maraton av one tree hill nu, känns som Zabina nog vill ha tillbaks sina boxar snart?

Och en annan grej, är det någon som har lust och/eller kan fixa mina tangenter på datorn? Mellanslagstangenten lossnar hela tiden?!

feber & förkylning..

Icke önskad kombination men självklart har det ännu en gång hänt mig..

Blev hemma från jobbet idag vilket känns för jävligt rent ut sagt! Men men, har ju ledig dag imorgon så hoppas jag känner mig bättre då så jag kan åka & jobba onsdag igen.

Ville egentligen bara berätta en sak. Om numret 0490762966 ringer så svara inte eller tacka nej till deras sk. erbjudande! Jag & Sahlin var dumma nog och tog emot deras erbjudande om information via mejl om deras pensionssparande, men mejlet kommer aldrig. Och eftersom jag blir nojig över minsta lilla så har jag setat i telefon i stort sett hela dagen med bland annat polisen, konsumentverket, CU, nordea, Svt & plus.. You name it! Allt för att kolla upp vad det är för bluff-företag som har försökt lurat oss. Dom påstår sig förvalta ens pensionsparande på ett bättre sätt än vad ex. vanliga banker. Fick hem ett brev idag från pensionsmyndigheten om min personliga kod (det är den dom vill åt) och den har herren beställt hem åt mig utan att infomera mig om detta! (jag ringde och kolla upp det med pensionsmyndigheten) Iallafall, ge inte ut koden! Såklart! Kanske är en självklarhet för vissa men för andra inte. Utan behåll koden för dig själv och kontakta din egna bank om du behöver hjälp. Det har jag gjort nu och har ett bokat möte med min personliga bankman om 2 veckor så ska hon hjälpa mig! Hon är världens bästa, hjälper mig i stort sett med allt! :) Så nöjd över mitt bankbyte.



Ska knapra i mig ytterligare en alvedon, sova en stund & sen blir det nog lite mat & film!

3 more to go..

De vill säga vita helger! Första är ju mer eller mindre avklarad då jag just nu ligger i sängen & kollar tv.. Och alldeles strax ska sova! Lite tråkigt att vi hade/har personalfest ikväll & jag faktiskt inte ens orkade åka ut till Elba för att va social, förkylningen dödar mig snart! Så kände att en myskväll verkligen va på sin plats, legat nergosad i en soffa med filt med bästa! Kikade på filmen It's complicated men måste erkänna att jag inte alls va insatt, hade tankarna på helt andra saker ;)

Apropå myskväll, kunde inte sova inatt så la mig för att kolla på filmen stulna år som gick på tv. De är förmodligen en av dom bättre filmerna jag sett (Angelina Jolie, Winona Ryder & Brittany Murphy i huvudrollerna vilket jag tycker förklarar det mesta) Iallafall: Så blir det strömavbrott på hela området!! Vad är oddsen att det skulle hända just inatt för att man för en gångs skull höll sig hemma? (Karma) Strömmen kom tillbaka nästan en timme efter så missade större delen av filmen men fick se slutet iallafall sen kunde jag sova..

Nej, ska ännu en kväll glo lite tv & sen sova, jobb väntar imorn! Ska bli för jävla härligt att vakna upp pigg & fräsch för en gångs skull en söndag morgon!




Madonna ft. Lil Wayne & David Guetta - Revolver
(Låten hjälpte mig någorlunda igenom kvällen, fick iallafall en gnutta känsla av lite fest, haha)

show must go on..

Har trotsat både det skumma vädret, mitt psyke & min hälsa idag med att ha spenderat större delen av dagen på stan & på fotbollsplanen (& nej, inte jag som spela) haha. Följde med mamma & pappa och åkte och titta på min bror som hade match, han blev så glad så. Varken han eller jag minns sist jag var & titta så det var på tiden, vann gjorde dom också! ;) Tack vare alvedon har jag nu orkat med hela dagen! Rösten har kommit & gått och tror inte det blev bättre av kedjerökning på waynes heller men men. Hoppas på att överleva jobb fredag-måndag bara! Ska ha utbildning med en tjej imorn så då gäller det att vara på alärten så att säga..

Svullnaden har lagt sig på läppen också, för att berätta mer i detalj så har jag gått med svullnad hela dagen fram till jag & mamma promenera hem från fotbollen, då sprack den! Så jävla vidrigt men också så jävla skönt att se både normal ut igen & dessutom inte ha en dryg jävla knöl på insidan av läppen.

Inhandla äntligen ett par träningsskor idag också så var ju tvungen att inviga dom, grymt sköna & dessutom på rea. Istället för 1299:- så blev det för 399:- Tummen upp för de! Så kände att eftersom jag tjäna pengar på skorna kunde jag köpa 2 nya linnen också & så blev det ;)

Har mått sjukt illa hela dagen & varit spyfärdig ungefär halva.. Tänkte jag skulle dricka nå varmt nu när jag kom hem & tog en kopp kaffe. Vad jag inte tänkte på var att snart skulle gå & lägga mig, inte smart drag att dricka kaffe då. Så tänkte jag: Eh, men en kopp varm oboy borde göra susen! Men då innehåller ju de massa socker istället! Haha, fick en rejäl kick! Så nu ligger jag här i min säng, precis kollat klart på gladiator & undrar vad i helvete jag ska göra nu? Ska ju upp om inte ens 8 timmar, hoppas på att bli trött vid ett iallafall, för 7 timmars sömn räcker gott & väl.


./. I'm not myself tonight!

Oväntad hint?

Nå ja.. Jag bad om en hint & jag tror jag fick det mer eller mindre idag?! Vill ju se dig lycklig och är det här lycka för dig så önskar jag dig all lycka! Även om det känns lite konstigt.

Va som sagt till läkaren idag efter jobbet och det visade sig att jag hade åderbrock.. PÅ underläppen!! (Heter såklart någonting annat med ett finare ord men kommer ju aldrig ihåg deras "läkar-språk") Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när hon sa det. Men har förmodligen fått det av att jag bitit mig i läppen (även om jag inte minns att jag gjort det när den kom till) Men men, vet inte om det är ett tecken: Tror min mun att jag är så gammal verkligen? Jag resonerar i att jag pratar för mycket så har väl snackat så mycket att munnen tror jag är pensionär ;) Haha. Nej usch, det här va nå nytt för mig. Men nu har hon iallafall skurit bort den utan bedövning! Ser förjävlig ut på insidan nu men hoppas verkligen de lagt sig till imorn annars måste jag ringa dit igen.. Efter läkaren så åkte jag & Sahlin och handla lite mat inför kvällen. Bjöd henne på ris, cevapcici med bea & jätte god sallad till. Hon va så mätt & belåten efteråt. Jag blir som vanligt trött efter middagen så tog en middagslur medan hon åkte ut & övningskörde, vakna upp nästan 2 timmar senare & insåg att jag kanske ska åka hem & kurera mig lite! Har sjukt ont i halsen & känner mig alldeles hängig! :( HAR INTE TID ATT BLI SJUK! Har iallafall druckit lite varm oboy nu & hoppas på att både bli bättre i halsen & på att bli lite trött..

Gjorde ett tappert försök att rensa både garderob & byrålådan med kläder men kom bara till 2 första lådorna sen gav jag upp! Att slänga kläder är det värsta jag vet för jag lyckas aldrig slänga något! Tänker alltid: Kanske kommer använda det nångång, framöver!


Nej, nu ska jag titta på en riktig snyftarfilm! (då brukar jag sova bra efteråt)



you know so,
<3

Sliten men inte trött?

Jäkligt jobbigt kombination de där, hela kroppen är utmattad men i huvet är jag klarvaken. Och jag som verkligen skulle behöva sova typ, nu. Ska upp halv sju imorn bitti ju & åka & jobba! Har iallafall jobbat idag & direkt när jag kom hem tog jag mig en promenad på nästan en timme. Så jäkla skönt! Efter jobbet imorn blir det ett besök till läkaren & sen hem till Sahlin för matlagning & solning! : )




Och jag vet inte vilket som är värst: Tankarna eller saknaden? Att inte höra din röst eller att höra den? Att inte veta hur du mår eller att veta att du faktiskt mår bra? Att önska att du vore en del av mitt liv igen eller önska dig "fri" från mitt?

Och ja, ni läste rätt.
Att önska en annan människa "fri" från mitt är inget jag brukar göra & det låter på riktigt för jävligt. Men jag vet att jag kan vara rätt knepig ibland & att veta om att jag är det mot folk jag verkligen bryr mig om gör mig mer illa än personen i fråga. & att det just är du gör det så himla mycket svårare. För jag vet seriöst inte vad som är bäst för nån utav oss. Att vi båda lämnar varandra ifred? Eller: vi fortsätter prata som vänner som vi lovade varandra oavsett vad? Ge mig en hint om vad du tycker är bäst, för det är ditt beslut: du väljer! Det är förmodligen det bästa!



Ska försöka sussa nu, höres!

Ännu en måndag..

Personligen tycker jag att måndagar borde vara obligatoriska dagar att va ledig på! Men ska inte klaga, börjar inte fören kl 15 idag :) Så har hunnit med en promenad imorse och sen gjorde jag mig en smarrig omelett. Skulle nästan kunna leva på bara omelett. Idag blev det iallafall med rå lök, färska champinjoner & skinka i sen lite hackad gurka & röd paprika på sidan av. Satt mig ute på altan & läste tidningen & njöt i det underbara vädret. Lagom ledsamt bara att solen alltid skiner när man ska jobba, men sånt är livet. Hoppas på lite tur i sommar iallafall, dåligt väder när jag jobbar & skinande sol på lediga dagar! :)

Nu ska jag ta mig en snabb dusch sen måste jag göra mig klar för jobbet!












Min smarriga frukost, som självklart
gick sönder när jag skulle vända på den!

Då börjar den vita månaden..

& det finns fanemej inga som helst undantag! Ska verkligen satsa på hälsa & motion i Maj månad :) Kommer bli kalas tror jag, har brainstormat lite hur vi kan fördriva våra lediga helger. Antingen så jobbar vi då också eller så gör vi allt vi brukar göra på helgerna fast utan att förtära alkohol. Skit bra idé! Vi har redan planerat in en kväll med grillning, kubb & härliga sommarlekar en kväll. Hoppas vädret vill desamma! Vi har även spånat lite på om vi inte ska köpa alkoholfri öl en kväll bara för själva sakens skull? Haha.


Hela helgen har varit kaos, kaos, kaos & jag tror kroppen sagt sitt också. Helgen blev allt annat än vad jag hade hoppats på men med tjejerna bredvid mig så tog jag mig igenom den ändå ;) Blev en snabb visit till både Elba & Bmb i fredags, nästintill nykter & dessutom med sprängande huvudvärk. Behöver jag säga mer om Valborg? Och igår drog jag & tjejerna över till Sthlm, kvällen började hur bra som helst men slutade mindre bra. Okej: Stockholm i all ära, Sveriges huvudstad men dom har fan inte Sveriges trevligaste befolkning! Orkar inte ens skriva mer om det, nästa gång vi gör en road trip blir det till Gbg! Och det ser jag verkligen fram emot :)

Tänkte även att jag skulle få tillbaka min kamera nu Jim? Haha. Känns som att det brister med bilder här & bilderna på mobilen blir inte så jäkla bra så har gett upp det.



Att längta gör så ont
Och han minns hennes ord:

Du är och förblir
som min själ och mitt liv
Du är mitt andra jag
Oh, jag saknar dig så
Du är och och förblir
som min spegelbild
Du är mitt andra jag
Kan du någonsin förstå?

Att längta gör så ont

RSS 2.0