utgång.. på en torsdag!?

Fick ett uppiggande sms tidigare idag på jobbet som lät följande: Hej! Ut imorgon? Ska vi sammanstråla på stan? :) Och jag blev till en början helt fundersam över vilken dag det egentligen va idag. Kunde konstatera att det va onsdag, men gå ut imorn? Så ringde upp J och fråga om han va allvarlig? Och blev då påmind om att det är påskhelg! Ringde min kompanjon Sahlin & hon va såklart på. Så vi kör utgång imorn. (och lördag självklart) Så tänkte att jag skulle ta och sova nu så jag är pigg imorn. Jobb väntar 8-14.15 sen blir det snabbrunda på stan och kanske lite spicy med Sahlin. Hon fick ju massor av presentkort av oss i födelsedagspresent så shopping stod högst upp på hennes lista! :) Jag tänkte försöka hålla mig till planen: Vårjacka & nya sneakers & lite alkohol. Sen är det återigen jobb på fredag: 11.55-18.30 men den fixar jag lätt! (dubbelt betalt ffs) Och sen är jag faktiskt ledig på lördag, fucking awesome. Ska nog ta en liten dagstrip med mamma & pappa :)

Har haft en väldigt känslosam vecka hittills, prata av mig lite med Sahlin nyss så nu känns det lite bättre. Men det brukar bli som värst när jag ska sova? Får helt enkelt försöka tänka på något annat inatt än dig så kanske det går bra. Men saknar dig, det gör jag.. verkligen!



Sandhamn nästa.. Nu kör vi Dolce Joe!

dröm som en verklighet?

I dreamt of you tonight, it was so real. And I do miss you F i really really do.


Det var så himla verkligt.



.. We never got the change to say goodbye?

Rösta på summerbreeze :)

Vore det inte hur schysst som helst ifall jag fick vinna 100.000? Ge mig en chans & rösta på mitt egna ihopmixade tuggummipaket.. För att rösta, gå in här: http://hundratusen.nu/#/mix/d3qN

Tack på förhand! ;)

perfect job, wrong town?

Alltid är det nåt! Blir ju ständigt påmind om varför i helvete jag flytta härifrån. Men innan jag flytta hade jag inte ett sånt fantastiskt bra jobb (enligt min mening) & så sjukt bra medarbetare. Självklart hitta jag 2 guldkorn under min tid på la donk : piff&puff <3 Och jag lämnar inte denna stad utan dom någonsin, igen! Har så sjukt många planer som däremot skjuts upp hela tiden pga mitt jobb. Stormtrivs verkligen & offrar verkligen inte det i första taget. Det är guld värt att komma till en arbetsplats där folk uppskattar en & där man har kul från att man stämplar in till att man går hem.

Så, hur löser man problemet med the city with all the drama? Går det ens? Har ju trots allt sett exakt likadant ut de senaste åren.. Hur skulle det vara om folk bara kunde ha en åsikt & stå för den? Så slipper man allt jävla skitsnack & alla dessa lögner & svek.

För övrigt provsmaka jag en till av dom nya kakorna på ikea idag, som tur var gilla jag den inte alls! Vilket kommer göra mina jobb-dagar mycket enklare eftersom jag vet att jag inte gillar dom! ;) Haha. Ska försöka börja få i mig mer vitaminer också, vitaminbrist som gett "utslag" i halva ansiktet (ser typ ut som pigmentfläckar) men har fått veta att det är just vitaminbrist. Har ju några rör med vitaminer hemma så är väl bara att ta ett glas varje morgon i fortsättningen..

Och det är själva fan! På lördag-natt vrider man fram klockan en timme!! Här har man tappert väntat i snart 3 veckor på en rejäl utgång så blir man snuvad på en timmes sömn. (Jobbar på söndag) Som sagt: alltid är det nåt! Och en fundering: Antingen har ikea stängt nästa lördag eller så är jag helt enkelt ledig på lördagen, det va inte igår. Nån som har koll på det? Haha..

Nej ska försöka se klart sista säsongen av SATC nu så jag kan börja med OTH!

Hörs då!

workoholic?

Ja jag börjar fundera, spenderar större delen av min tid på jobbet. Jag klagar inte, absolut inte! Jag älskar mitt jobb, dessvärre älskar inte min hälsa all sömnbrist & stress lika mycket. :/ Oregelbundna tider för både måltider & sk. träning! Suget för att ta tag i det har funnits där, men inte orken. Mycket av det har berott på den ständiga huvudvärken/migränen men bara efter att ha använt glasögonen en hel dag på jobbet så känner jag skillnad.  Så ska ta tag i det där nu, känns fan sjukt att jag måste planera så detaljerat för dagarna för att hinna med allt. Men men, kunde inte haft det så mycket bättre än vad jag har det nu. Sova kan jag göra i graven ;)

Så typiskt också, när man äntligen lyckats hålla sig ifrån både läsk & kakor på jobbet den senaste tiden så får vi in typ 6 nya kakor! Varit sugen hela dagen på att prova alla olika sorter men höll mig faktiskt till en, dessutom den minsta! Haha. Måste få ett slut på det här nu, annars blir det fasen vassen i sommar! :/ Måste ju dessutom börja träna & tagga inför "maraton-loppet" på Gärdet i Sthlm i sommar ;)

Va & sola efter jobbet idag också, verkligen välbehövt.. Kommer inte ihåg sist jag va där! Så tänkte sola igen torsdag eller fredag så har man iallafall en lite fin bränna till lördag ;)



CIAO!

Glasögonorm :)

Äntligen har jag fått mina glasögon.. Har haft sån sjuk huvudvärk den
senaste tiden & har hela tiden skjutit upp ett besök till optikern.
Har haft glasögon sen jag gick på mellanstadiet men varit så sjukt
dålig på att använda dom som jag ska, så nu när huvudvärken kom
tillbaka så visste jag direkt vad det berodde på. Så när smarteyes
öppna i Västerås & mamma fick erbjudande att köpa glasögon för 50%
så bokade jag en synundersökning på direkten. Va en jäkla karusell med
glasögon till mig. Dom första jag ville ha blev glaset på stort för!
Blev svin förbannad och gick därifrån.. Va tillbaka en vecka senare & hittade
ett nytt par, då var bågen slut i lager! Ni kan tänka er hur jävla arg jag var då,
men hittade ett par likvärdiga så det fick bli dom. (så här ser dom nästan ut)



Va i Katrineholm idag men tror det blev lite fel i planeringen men var ju trevligt att besöka en ny stad så där, eller? Haha. Imorgon väntar ytterligare en jobb-dag som avslutas med solning, käk & lite fix med Tjockis.

Nu ska jag kika hollywood fruar & sen blir det nog sängen :)









Ännu en nykter helg! :)

Så jäkla stolt över mig själv. 2a helgen i rad som jag varit helt spik nykter, inte druckit en endaste droppe! Känns sjukt bra & sen gör det en ju aningen mer taggad inför helgen som komma skall ;)

Såhär såg min gårddag ut:
Jobba till 18,30, cykla hem, prata med Nisfis i 20 minuter, skjutsa bror & Kusen till stan & för att fördriva tiden ytterligare hämtade vi upp Sahlin på jobbet också. Hon bjöd på mat som tack för skjutsen :) Åt & snacka lite skit där sen åkte jag till ICA MAXI, klockan var då typ halv tio på kvällen! Trodde jag skulle va där själv men blev faktiskt förvånad över hur "mycket" folk de var, haha. Sen åkte jag hem, la mig i ett varmt & skönt bad & sen kikade jag lite på SATC (är strax inne på säsong 5) Sen har jag fått låna säsong 1-3 av one tree hill av Zabina :D Ska låna säsong 4-6 när jag kollat klart på dom 3 första.

Det jag ville komma fram till va att när jag låg i badet så insåg jag att min lilla tur på ICA kostade mig nästan lika mycket som en utekväll! Helt galet ju.. (köpte inte ens riktigt mat. Utan naturdiet, loka & lite smått & gott) Fördelen va väl att jag vaknade pigg & fräsch imorse istället för bakis?


Ska in på sj.se nu & betala min biljett till imorn bitti! Katrineholm: here I come! ;) Tåget går 7.35 imorn bitti så ska strax sussa, viktig dag imorn!


Tjipp!

faced to reallity?

Att bo hemma har både sina för & nackdelar men när jag redan har bott själv en gång så känns det jäkligt tungt att bo hemma igen: En massa "måsten" & krav känns det som. När man bor själv får man liksom ta tag i sånt där när man själv vill & orkar. Och man slipper lyssna på en massa tjat & gnäll. Jag älskar mina föräldrar, men många ggr blir det för mycket. Dom ställer upp på alla sätt & vis men det känns som det alltid finns en "hållhake" på nå sjukt sätt, om ni förstår? När man tar hjälp av sina föräldrar så lyckas dom alltid vända det emot en vid senare tillfälle. (kanske bara jag som har det så men det tvekar jag på) Jag är i behov av råd från mina föräldrar i dagsläget. Ska köpa min första egna lägenhet (har ju haft hyresrätter innan) det kan lika gärna bli imorn som om flera månader. Men ibland önskar jag att jag vore mer självständig när det kom till såna här "vuxen-saker". För jag är ju det i nästan allt annat.

(.. drar en stor & lång suck nu)

Sen är jag ju så jäkla mesig, gråter för minsta lilla.
Inte för att jag är ledsen utan för att jag blir frustrerad, hatar att inte kunna klara av allting själv & att inte alltid veta bäst. Sen att jag kan gråta till sex and the city & extreme home make over hör inte riktigt hit.


Ska för övrigt lägga bud på lägenheten imorn, sen får vi se helt enkelt. Håll era tummar & tår för det är trots allt ni som får komma på inflyttningsfest tidigare isåfall, haha. ;)


Lite SATC nu sen sova, börjar inte fören 16.45 imorn...

Äntligen?

Har haft sån sjuk magkänsla sen igår. Har kollat på flera lägenheter som ni trogna läsare vet & jag har sagt många ggr att: den verkar hur mysig som helst eller den blir verkligen min. Har ju till & med en lägenhet om jag vill ha den men får ju aldrig komma & kika på den så har fortsatt mitt letande, var ju som sagt på visning igår & samma idag. Och sen jag lämna lägenheten igår så känns det som att jag har en lägenhet. Det känns verkligen som det är min tur nu! Och jag tror mycket av det har att göra med att det är en del att göra om på den, jag får möjligheten att göra den till mitt "krypin" liksom! Många av dom andra har redan varit färdig-renoverade. Och ja, visst det finns fördelar med det också men samtidigt vill man ju göra det till sitt alldeles egna ställe. Eller hur? Har till & med varit ut till ikea & mätt & kollat upp olika förvaringsalternativ. Vi får se när mäklaren ringer imorn helt enkelt. (as always)

för övrigt börjar jag bli mer & mer trött på snön nu, solen säger vår men marken säger vinter!! Vill kunna gå härliga promenader utan att behöva va rädd för att ramla varje steg man tar. Går ju till & från jobbet då jag jobbar men det räcker inte. Nu måste det börja hända grejer på den här kroppen, orkar fan inte titta mig i spegeln längre! Håller inte att va knubbsäl hela livet. Ge mig energi & lusten att börja träna igen (utan att behöva köa för det, med andra ord inte friskis & svettis!!)

Har bokat in en mysig & nykter fredag med Elin & det ser jag verkligen fram emot just nu! Sen ska jag övertala min käre bror om en bio lördagkväll. En chans för oss båda att låta bli alkoholen, haha!



Nu blir det SATC sen sussa :)

Sober..

Jajemen, tro det eller ej men drack inte en droppe alkohol i helgen! (så jävla stolt) Jobbade tidigt som sagt & när jag kom hem från jobbet så har jag bara sovit. Känner mig typ som en helt ny människa! Jobbade idag med & självklart sovit en liten stund. Va nyss & kolla på en lägenhet också, lite kluven men tror ändå det kan bli ganska bra. Jag & mamma ska på visningen på samma lgh imorn med men då har vi med oss måttband ;)

Skriver mer sen, ska ta en kvällspromenad & hem till Elin en stund.

:D

GALET!

Moneybrother spelade i Örebro igår på The ritz (vilken jävla tajming!) Nisfis & Sahlin packade väskorna & hälsa på mig i Örebro så körde vi liten förfest på hotellrummet, vidare till Pitchers & sen såklart The Ritz! Skulle ta det lugnt vare sagt eftersom jag skulle upp 8 imorse & fortsätta min utbildning.. Jo tjena! Som vanligt när vi 3 är tillsammans, haha. Katastrof! Härligt najs att vi hade vip-lista iallafall & bara gick in ;) Sjukt mycket folk & dessutom ett sjukt stort ställe, hit ska vi nog igen ;)

Imorn bär det av hemåt till Västerås igen iallafall.. Sen är det jobba jobba jobba som står på schemat & jag klagar inte. Precis vad jag behöver nu: Pengar! Har lyckats gjort av med lite för mycket pengar ännu en månad. Blir nyktert i helgen eftersom jag börjar 9 både lördag & söndag. & på lördag blir det andra bullar av! ;) Men det håller jag på om vad det handlar om till dess.

Nu ska jag sova, imorn kommer SVT hit & ska filma & ta lite kort ;) Och varför dom gör det kommer ni märka på SVT inom snar framtid ;) Haha.

Nattinatt!




Some people just never grow up!

Örebro..

Japp, då hade man avklarat första dagen i Örebro! Ser fram emot resten av veckan här då allting är så jäkla intressant & nytt. Idag fick vi bl.a titta på 5 olika anställningsbevis/avtal & avgöra om vi skulle skriva under dom om de vore vi själva som var arbetstagare, & inte ett enda skulle man skriva under. Det är helt sjukt hur arbetsgivare faktiskt gör sina anställningsavtal! Kan säga att det första jag ska göra när jag kommer hem på fredag är att kolla hur mina anst.avtal sett ut genom åren. Efter veckans gång kommer jag vara expert på rättigheter & skyldigheter! Såhär duktig & pigg på "lektioner" har jag aldrig varit tidigare.

Vi va & käka middag på pitchers också, så fick vi veta att vi kommer äta där varje kväll den här veckan! Haha så kolla igenom menyn grundligt så jag Inte ska käka hamburgare varje dag.. Vilket inte kommer va nån risk för det va den vidrigaste jag ätit på länge. Så imorn blir det pasta, en sallad på onsdag & sen en räkmacka på torsdagen (då har vi avslutningsmiddag så då bjöd dom på 2-rätters) Känns som en bra dag att ta en räkmacka på! ;)

Vi kom hit vid 9 imorse & självklart körde vi lite fönstershopping för att fördriva tiden (vi började kl.10) Hittade en så grymt snygg klänning som jag sprang in & köpte på lunchrasten. Tänkte slänga upp en bild men den finns inte med på hemsidan, såklart. Så ni får vänta & se! Sen va vi in på PK design & Entré.. Hitta nog inredning till hela min blivande lägenhet, så sjukt mycket fina saker. (dags att börja spara ännu lite mer av lönerna som kommer in)

Hotellet är jätte fint, helt nyrenoverat. Nackdelen är duschen däremot, hatar duschmunstycken som inte har nå bra tryck i. Om ni förstår hur jag menar? Sen är det duschdraperi och ingen kant i golvet så hela badrummet va ju plaskblött efter jag va klar. (tur att det inte är man själv som städar) Sen fick jag höra att några andra som är här har en sån höj & sänkbar säng!! Tråkigt avis. Det har inte jag. Däremot har jag finaste rummet ;) Haha. Ägaren här är "över-religiös" så finns lite regler vi måste följa, dessutom ligger nya testamentet på skrivbordet i allas rum..

Nej, ska nog ta en cigg & en kopp té nu sen sussa!

Så va den helgen över..

Tycker alltid att helgerna bara flyger iväg, tråkigt nog. Det är ju då man lever som mest, haha. Även om jag jobbar i stort sett varje helg så är det ändå helgerna som får en att leva, i veckorna är jag för slö för att orka göra något efter jobbet, haha.

Gårdagen bjöd på förfest hos Karin, helt galet vilket alkoholintag det blev. Total blackout väl ute på Bmb men jag bjuder på den. (Eller Karin bjöd nog på för många jellyshots, haha)

Jobbade en sväng idag som sagt sen åkte jag hem & sov i stort sett, inte ätit en ordentlig matbit på hela dagen, vilket också börjar kännas i magen nu kan jag säga. Tryckte i mig lite fil & flingor men det mättade inte riktigt. Står ju kycklingpaj i kylen men orkar jag värma?

Imorn bär det av mot Örebro också för lite utbildning måndag-fredag! LYX att bo på hotell i 5 dagar, underbart med hotell-frukost i 5 hela dagar, hoppas bara på att dom inte snålar med den! Vissa hotell kör ju bara basic frukost som typ fil, flingor & macka!

Sahlin kom hem idag också, tanken va att jag skulle åkt dit nu på kvällen men som sagt: Jag somna! Så himla sämst man är, så vi skvallra av oss lite via telefon istället. Förmodligen kommer hon till Örebro över en dag/kväll & umgås lite. :) Good to have you back darling <3

Nej nu ska jag kolla nåt avsnitt av SATC sen sova.

Ciao!



...



känslomässigt störd
, egoistisk & KALL!?

Fredagsmys?!

Då var det fredag, äntligen :) För många betyder det: LEDIG HELG! Jag är inte en av många, jag ska jobba hela helgen men det gör mig absolut ingenting! Har så sköna tider den här helgen så kan göra exakt vad jag vill ändå.. Broder ringde nyss & fråga om vi inte skulle köra tabasco ikväll, bara ta nån öl & sen gå hem. Har lite svårt & bestämma mig än då jag nyss vaknat & är trött mest. Haha.

Nu ska jag iallafall dricka upp min blåbärssoppa & sen tvätta lite, ska till optikern & göra en synundersökning lite senare också! Sen blir det nog att sola, igen ;)

Snart söndag också, vilket innebär att Sahlin äntligen kommer hem :D


Vill ha..

.. Jag vill ha vår nu! För det betyder snart sommar! Och det i sin tur betyder mindre kläder & solglasögon! Längtar efter att sitta på en härlig balkong (ev. uteservering) med en kall drink, bra musik & underbara vänner :) Så om snön bara kunde tyna bort nu så skulle de nog underlätta för många av oss här i Västerås (hela Sverige för den delen tror jag) Visst, jag älskar snön också men bara under en viss period!! Lagom med en månad, så man hinner ta en trip till Sälen och ta fina promenader på isen. Men med tanke på att jag inte gjort något utav det den här vintern för det i stort sett jämt är snöKAOS och inte fint vindstilla vinterväder (mer än när jag jobbat, såklart) så får den mer än gärna försvinna nu! Till och med jobbet har fått stänga idag pga risk för att taket ska rasa ner!! ENOUGH IS ENOUGH!

Nog om det, längtar till helgen nu, inte en alltför jobbig jobb-helg & sen väntar (inte helt oväntat..) en utgång på lördag med härligt sällskap! :)

Och på söndag kommer äntligen Sahlin hem! Vet däremot inte vilken tid så vet inte om jag hinner träffa henne innan jag drar iväg till Örebro på utbildning måndag-fredag! Om inte annat ska hon komma till Örebro i nästa vecka och sova på hotell med mig! :) Kanske till & med kicka en utgång i Örebro? Well see..

Nu ska jag ta mig till solariet!



GE MIG!

obehag?

Va lite orolig igår faktiskt, fick lite jobbigt att andas med jämna mellanrum, va som hjärtat slog ojämna slag & jag andades "normalt" så chippade efter andan ibland :/ Men efter lite sömn & frukost verkar de ha gått över..

Skrev ju att många mönster skulle brytas nu i måndags men de blir inte fören nästa vecka av olika anledningar :p Håller er uppdaterade om det då.

Sitter just nu & tittar på top model men såg nu att jag måste skutta in i duschen & göra mig i ordning.

höres!

RSS 2.0