Lately..

Senaste dagarna har inte alls varit en dans på rosor, nästan allt har gått åt helvete & jag undrar när fan turen ska vända? Hämtade grabbarna från Arlanda inatt, gick kanon bra både dit & hem trots rejält mörker & spöregn. När jag lämnat av alla utom min bror så händer det: Det som ser ut som en liten vattenpöl i en viadukt visar sig vara lite mer än 0,5 meter djupt. Ni kan tänka er? Bilen släpper fästet totalt och vi bara flyter, ringer polisen & tillkallar bärgningsbil på en gång och redan då har jag fått vatten in i bilen så fötterna är dyblöta. Bror hoppar ut genom fönstret eftersom halva bilen är under vatten och försöker putta bort oss från den djupaste delen, men ja. Gick ju inte sådär jätte bra i uppförsbacke. Så där sitter jag i förarsätet och bror står med vatten över knäna & hackar tänder. Då har jag helt plötsligt vatten precis under sätet i bilen och ser hur saker typ flyter omkring. En stund senare kom bärgningsbilen och drog upp oss och vattnet bara forsa ur bilen. (för att göra en lång historia kort så att säga) ..Just nu står bilen på volvo och "torkar". Verkar som den kanske klarar sig ändå med lite tur. Elen funkar och motorn har dom testat starta och det funkar.. Så i början på nästa vecka när bilen är fri från vatten ska vi se om den till och med går att köra. HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Jag eller min bror kom inte till skada! Jag fick en chock när jag väl kom hem och låg & skaka och hade svårt att andas men det har gått över nu.

Och imorn är det flytta som gäller, blir däremot inga möbler dit körda eftersom vi inte har nån bil, försäkringen via volvo assistance täckte inte för en lånebil då dom ansåg det vara "självförvållat" IDIOTER! Så pappa har hyrt en liten lastbil på lördag så hela lördagen spenderas väl med att hämta och lämna flyttkartonger.



I need a brake now!

WHAT A F*CK?!

Har fått jävligt mycket gjort idag inför flytten på fredag och det känns jävligt bra kan jag säga, men det ska som sagt alltid vara nåt! Det går inte en dag utan att det ska skita sig!! Orkar inte ens skriva om vad som hänt för då blir det en hel uppsats av aggressioner och fula ord.

Sova kan jag inte heller göra, ska upp om 7 timmar och jobba men kan fasen inte sova! Hade ledig dag idag dessutom så såg verkligen fram emot att få sova ut, men nej efter att ha sovit i sisådär 6 timmar så vaknar jag och kan inte somna om. Känner ju att hela kroppen tar stryk av det här :( Så om någon har nå sömntabletter på lager så send them over. Har testat allt annat som varm mjölk, en kopp te osv osv = Not working!

Fick iallafall en bra nyhet nyss, mina tjejor är redan på väg hem från deras lilla roadtrip :D Och en annan sak som är lite roligt: Fick för mig att jag skulle hämta grabbarna på Arlanda torsdagnatt 02.15 och tänkte inte så mycket mer på det, så kommer Elin förbi idag och börjar snacka om att dom kommer hem imorn natt. Jag skratta åt henne och sa nej nej, torsdagnatt. Jag vet, jag ska hämta dom! Gick väl några minuter innan Jim ringde och sa: Fina, det är imorn-natt du ska hämta oss, inget annat. Och nån timme efter det ringer Kusen: Fina förfan det är imorn-natt vi kommer! Haha kul om Elin inte sagt nåt då hade dom stått där på Arlanda imorn-natt utan skjuts hem. ;) Jag hade aldrig svarat om dom ringt från Grekland en natt, då hade jag tänkt FYLLESAMTAL och sedan tryckt bort dom. Haha.



Blir ännu en mer eller mindre sömnlös natt till One tree hill..

Sunday morning..

Vaknade milt sagt till stress & det är aldrig bra inledning på dagen, skulle ha börjat jobba 12.30 trodde jag men tydligen så hade dom gjort ett passbyte på mig utan att säga nå (glömt) så fick ett oroligt samtal från Johan imorse vid 11 där han undra vart jag va. Skulle tydligen ha börjat 10! Just då kände jag att det här kommer bli en så jävla dålig dag men lyckades ta mig ur mitt lilla mörka moln ;) Lite stolt faktiskt över att jag äntligen kan lyckas ta mig förbi det och joba på som vanligt.

Blev en härlig filmkväll hemma hos Emelie & nu är jag hemma och ska kika OTH sen sussa, börjar jobba 8.45 imorgon och ska ha utbildning med 3 nyanställda så det gäller att va på alärten ;)

Haft en helt fantastisk helg med mycket skratt, rosé & mys. Va verkligen välbehövt! Jag & regn är i vanliga fall samma sak som en depression. Men inte den här helgen! :) Imorn efter jobbet blir det att åka och köpa målarfärg, flyttar ju som sagt på fredag :D



Ny header..

(Ja de var inte en dag försent, kanske inte sån stor skillnad men känns åtminstone lite bättre)

Senaste dagarna har gått i deppighetens tecken, vet inte varför eller hur men har känt det i hela kroppen. It's been a while since I had this feeling. And it sure as hell don't feel good! Fick iallafall ett snabbt litet serious talk med bästa Sahlin igårkväll innan dom åkte. Försöker intala mig själv att allt händer av en anledning och dom beslut jag tagit tidigare i mitt liv har ledit mig hit, likaväl positivt som negativt. Det finns vissa saker jag bara inte kan glömma, hur hårt jag än försöker. Och allt det här med flytten är väl påtagligt för känslor! Milt sagt. Svårt att dölja något som syns såväl igenom...


Seems like it was yesterday
When I saw your face
You told me how proud you were,
But I walked away
If only I knew what I know today

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there

I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside
But I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this, ooh

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away
it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time


Like a bomb..

Kom hem för en liten stund sen, har varit hemma hos bror & kollat film, den jäkeln drar till Grekland imorn i 8 dagar! Lagom avis med tanke på att jag inte har nån semester i år! Ett beslut jag ångrar i dagsläget, ja! Förhoppningsvis blir det en sista minuten vecka i slutet på Augusti :)

Iallafall, när jag kom hem så ligger det 3 stora ikea-kassar på golvet med både lakan, handdukar & lite inredning från förra lägenheten. (BOOM) Inte sett grejerna sen jag packa ner det och vet faktiskt inte om jag vill packa upp det heller? Det var ju våra saker.. Kan låta jäkligt fånigt men det är så många minnen i allt. Väldigt många fina sådana men jag vet inte om jag orkar gå igenom det nu? Har varit väldigt mycket den senaste tiden och de känns som att det räcker att ta tag i och gå igenom för nu.

Flesta av möblerna kommer jag iallafall inte att ha i lägenheten, har bestämt mig för att köpa nytt. Det finns däremot en sak jag ska behålla och det är den kanonfina tavlan Mariella målade till oss. (Kommer en bild på den när jag hängt upp den)

Nej, ska sova nu & försöka glömma dom hemska ikea-kassarna.

Kors i taket..

.. Det kan man lugnt säga. Jag har äntligen fått en lägenhet, har gått emot alla mina principer med att ta en hyresrätt igen men finns inte så jäkla många insatslägenheter i Västerås i dagsläget och jag orkar seriöst inte vänta på en längre heller. Så mitt "tillfälliga boende" blir om ca 2 veckor på Svärdsliljegatan. Lägenheten i sig är ingen top notch lägenhet men jag har valt att acceptera de så länge. Tänker inte lägga ner nå större summor på att göra nå med den heller men det ska verkligen bli spännande det här, det är en äldre lägenhet så har tänkt göra det i en äldre stil också, lite lantlig stil så, tror det kan bli helt okej ändå! Ska bli en jäkligt kul utmaning. Jag älskar ju allt vad inredning heter och att ändra något som jag anser ser ut som skit i dagsläget till något helt okej utan att det ska kosta för mycket ska bli jäkligt kul :)

Dessvärre så vill inte min mage riktigt hänga med i mitt tempo längre :( Har med all sannolikhet magkatarr, hade sjukt ont i magen i förra vecka i 7-8 dagar typ, så gick det över nån dag men nu är det tillbaka. Så va bara pallra sig till apoteket och köpa medicin. Får max ta en tablett om dagen men skulle behöva typ 4! :/ Försöker lura min kropp att jag tar en sak i taget men jag tror jag misslyckas.



Nu ska jag kika one tree hill och sen sova! :)

Oj oj oj..

Kasst uppdaterat senaste tiden, jag vet. Men solen och värmen är äntligen här så de dagar jag inte jobbar så har jag mest varit ute å stekt faktiskt. Östra holmen eller ute på mälaren i Jims båt. Helt jävla fantastiskt! Jag älskar verkligen sommaren och värmen, det gör mig riktigt gott och får mig att se saker och ting från ett ljusare perspektiv. Fasar verkligen redan inför den hemska hösten.

Jag är en hejare på att skjuta upp saker & ting, känslor likaså ärenden och då kommer ångesten lagom till höst. Är äntligen ledig imorn så ska faktiskt ställa kl. på nio & gå upp och göra dagens to-do så har jag hela dagen till att sola och bada sen. :)


Time for some change, all or nothing!

RSS 2.0