kort hår = lesbisk ?

Ja folk verkar ju sannerligen tro att man är det iallafall.. Miranda (sex and the city) misstolkas för att vara lesbisk, Varför? Jo för hennes korta (röda) hår.. Läste en tjejs blogg igår och så fort hon klippt av sig håret trodde folk hon var lesbisk.. Kollade på filmen cake nyss & självklart var det en tjej med kort hår som spelade lesbisk! Och jag kan säga er: Efter att jag klippte av mig håret (mest för att det annars hade trillat av ändå pga ett litet missöde) så kan jag knappt räkna på en hand längre hur många ggr tjejer raggat på mig ute! What's up with that? Vi är inne på 2000-talet, times they are a changing! Killar har ju nästan längre hår än tjejer nu för tiden. (sminkar & färgar både hår, ögonbryn & ögonfransar gör det minsann också) Och inte fan kallar vi dom för bögar för det! Mig gör det absolut ingenting att tjejer raggar, tycker mest att det är "uppiggande". Haha! (istället för att höra dräggiga killar åla sig vid baren..) MEN det finns dom som faktiskt mår dåligt utav att dom misstas för sin sexualitet pga sin hårlängd!

Jag mår som bäst just nu: no man, no demand. Lever livet lika mycket som "er andra" för det, & det har aldrig förr känts bra att vara jag just nu.

Därför ska jag nu lyssna på John Hiatt - Have a little faith in me & njuta (istället för att gråta) Sen ska jag fortsätta mitt lilla sex and the city maraton :)

löningstorsdag..

.. Startade dagen med ett möte :) Höll väl på kanske i 2 timmar sen tog vi oss in i stan, livsfarligt! Som sagt, köpte oversize t-shirten, jeansen OCH en till t-shirt. Kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte så ska behålla prislappen på så länge så får jag känna efter.. Märkte nu att jag redan har 4 överdelar i garderoben med prislappen på fortfarande så tänkte låta bli ännu ett sånt plagg. Ska försöka låta bli stan resten av månaden (fram till nästa lön) Måste få ett slut på det här nångång.

Va in på hemnet & kika lite nyss & hitta en underbar lägenhet, visning idag! Så papsen & jag ska kolla på den innan vi ska ner till optikern! :) (måste ju va open minded ifall den på spantgatan inte är som jag tänkt mig)

Sitter just nu & kikar på SATC i väntan på one tree hill om 30 min. Uppdaterar senare igen!

SATC-boxen..

Sex and the city är nog den bästa uppfinningen nånsin (åtminstone för oss tjejer) Kommer ihåg när jag var liten/yngre så fick inte jag titta på det för mamma & pappa, det var inte lämpligt ;) Haha. Förstår varför nu, men fattar ni hur förberedd man hade varit för framtiden om man fått titta? Nu pratar jag inte sexuellt utan om just MÄN! Då hade ni inte haft sånt jävla övertag i dagsläget. Mina barn ska lätt få uppfostras med SATC (i rimlig ålder) Bara för att få se hur verkligheten egentligen är (inge fairytale trams med andra ord)

Har för övrigt varit & klippt mig idag (vet att jag sa att jag skulle spara ut det) men det såg verkligen för jävligt ut nu, plus att jag var tvungen & klippa håret mer jämt! :) Så nu är hela håret lika längd fast olika klippt :P Svårt å förklara men ni får se helt enkelt ;P Sjukt nöjd, som vanligt när Linnéa klipper mig.. :)

Va ner på stan en sväng idag & köpte mig en klocka! (va på tiden att jag börja använda det) I övrigt är ju jag en trogen 'mobil-klocka-användare'. Hitta även ett par sjukt fräscha jeans & en oversize t-shirt som jag nog ska inhandla imorn (LÖNING!) Sen köpa sista presenten till syster som fyller år på måndag. Och på kvällen blir det kvalitétstid med bästa Nisfis. (med andra ord: solning & käka)

Fredag: Jobba, myskväll & nog färga håret svart igen? :D (annars blir det mörkbrunt)
Lördag: Jobba, fira mormor, utgång! (börjar se ett mönster med det sista)
Söndag: Jobba! Och sen vilaa. På måndag kommer jag bryta många mönster, men det inväntar jag mig att avslöja! Det berättar jag då. ;)

Ska fortsätta mitt SATC-maraton med Ballerina kladdkaka (som för övrigt smakar som vanliga ballerina fast utan den goda "geggan" i mitten)





Favorit-boxen :) (självklart formad som en skolåda)

- It makes me sick..

.. Vissa saker i livet gör mig så grymt jävla förbannad, besviken & .. fundersam! Börjar tröttna på det mesta just nu, till & med på mig själv faktiskt. Det var ju allt det här jag "flydde" ifrån och nu har det kommit ikapp liksom. Dags att ta sig i kragen och faktiskt göra någonting åt det här! Men hur? Hur ska man kunna fly från en verklighet så vidrig och fylld utav lögner & svek? Hur kommer man nånsin ifrån det?



Over and out.

Ny vecka..

Lyckades faktiskt somna runt ett inatt fastän jag sovit 7 timmar redan, och sov dessutom fram till kl.12 nästan! Så va bara kliva upp och sätta igång med dagens "att göra".. Fixa disken & tvätta!

.. Har väl inte direkt ett fullspäckat schema den här veckan :/ Jobbar imorn, möte på torsdag med ungdomsgruppen på HRF & sen jobba lördag & söndag. Lilla mormor fyller 80 år på söndag också. Ska fira henne på lördag med resten av släkten. Morfar dog för ca 11 år sedan men lilla mormor finns fortfarande kvar. Pigg som attan! <3

Har inte planerat nånting på mina lediga dagar mer än sola & promenera minst en timme varje dag. (Kom på att Sahlin fick med sig mina 3 bikinis till Thailand så kan inte simma) Börjar bli jävligt frustrerande det här med jobbet också :( Pallar verkligen inte att vara ledig såhär mycket! Visst, kan ansöka om a-kassa men vill inte göra det. Jag vill jobba för pengarna! Så mot min vilja måste jag nu börja söka nytt jobb på sidan av! Känns tungt för vill verkligen inte jobba nån annanstans än på ikea. (Men ska jag kunna flytta hemifrån inom snar framtid så behöver jag en stabilare inkomst) Måste dessutom bli bättre på att hålla i pengarna. Varit grymt duktig nu i 2 månader men börjar känna att jag blivit lite slösaktig denna månad! Inte okej. :P .. Nog om de, ska fortsätta med tvätten nu!



Lazy sunday..

Ja.. Nån hemmakväll igår blev det ju inte. ;) Jag och Djaan böt tid idag så började inte fören halv 12 (såg självklart direkt ett tillfälle att gå ut ändå) Och utgång blev det, Linnéa bjöd på en mycket trevlig förfest :) Sen åkte vi ner till Bmb som vanligt. Helt okej kväll :) Hann med några minnesluckor tydligen. Usch, ibland blir jag så trött på hur man ibland beter sig onykter? Ska nog försöka ändra på mina alkoholvanor närmare bestämt!

Sahlin stack ju till Thailand igår och ja, hon hann väl va borta i några timmar iallafall innan jag börja säga hennes namn, haha. Kallade Jossan för: Sahlin igår hela kvällen. Haha, ja ibland händer det. Nu är hon iallafall framme så hoppas hon får det helt underbart. <3

Som sagt, jobba idag, i 2 timmar.. Haha, fanns i stort sett ingenting att göra idag så fick gå hem redan kl. halv 2 :) Har varit skönt att vara hemma en söndag för omväxlingsskull. Även om jag lyckades sova bort i stort sett hela :/ Somnade kanske runt fyra, halv fem och vaknade för en timme sen! Med andra ord har jag sovit i typ 7 timmar!! Men men, så är det. Nu ska jag försöka fördriva natten istället? Lär ju inte kunna sova än på ett tag.. Blir nog SATC-boxen efter Wallander filmen :) Hade ju suttit fint med lite gott däremot? Jaja, får gotta mig med knäckebröd & yoghurt istället.

Hörs!


Myskväll..

Myskvällar i all ära men inte en hel helg? Hur klarar man det liksom? Fredag-kvällar passar mig utmärkt att mysa på. Lagom sliten efter veckan som gått & härligt uppvilad dagen efter för en utgång ;) Men inte den här helgen! Börjar tidigt på söndag så håller mig hemma. Kryper i fingrarna redan nu över morgondagen.. Ska hyra en schysst film & köpa grönsaker & dip iallafall, sen blir det nog sova.. Jobbar ju ändå till halv sju imorn kväll så hoppas resten av kvällen går fort ;)

Blev en liten trip till Sahlin efter jobbet för att umgås en sista sväng innan hon drar iväg till Thailand. Kommer bli tomt utan henne nu i lite mer än 2 veckor! :( .. Jaja, jag har kommit på några sätt att fördriva tiden med! Jobba, träna (verkligen dags att komma igång nu) & sola (klarar inte av att hon kommer hem och är hur brun som helst, haha) Har dessutom inte solat på säkert 2 veckor nu så det är på tiden..

Har lite beslutsångest ang. träningen dock. Är osäker på vilken träningsform jag vill köra. Friskis är iallafall inget alternativ då man hört att man till och med får köa för ett träningspass? Så blir nog fortsatta promenader till och från jobbet & sen kör jag nog lite motionssimning så länge.. Fasar däremot verkligen för att behöva visa mig i bikini nu redan! :/ Usch, usch, usch! Får bli ett slut nu på allt "unnande". Fick veta igår att dieten på 13 dagar är den där jävla rikshospitalet dieten och den klarar jag inte! Ni som känner mig vet vad som hände sist! Så jag & Michaela ska testa LCHF nu istället. Med början imorn! :) Wish us luck! Jag vet att jag kan så förstår inte varför jag aldrig tar tag i det bara? NU JÄÄVLAR!

Ska sussa nu,

höres!


en riktig lill-lördag..

Jajemen, hör & häpna: Jag ska köra en utgång ikväll! Haha, kan inte minnas att jag någonsin varit ut en onsdag (möjligen precis då man fyllt 18) Men ikväll så blir det av! Sahlin drar till Thailand på lördag så hon tyckte att vi var tvungna att gå ut ikväll för ingen annan kan på fredag..

..Sen även för att jag kör igång med min "13-dagars diet" på torsdag ;) Hoppas verkligen det funkar den här gången.. Har ju M som kör tillsammans med mig så planen är att stötta varandra dessa 13 dagar :) Kommer bli jäävligt svårt att gå förbi Café-sidan på jobbet utan att bli hysteriskt sugen på en daim-tårta. Men den här gången Ska jag fixa det! Mikaela på jobbet har också lovat att köra med mig, och den som fuskar blir skyldig den andra en vinflaska! Vore sjukt kul också när Sahlin kom hem och hon ser att jag (förhoppningsvis) väger lite mindre än när hon åkte ;)

Senaste 2 veckorna har jag nästan fått panik när jag vaknar på söndags-morgon (tänker direkt: shiiet, hur mycket gjorde jag av med igår, egentligen?) Och jag har blivit lika chockad varje gång. Ynka 200 spänn 2 lördagar i rad! Blir grymt stolt över mig själv! ;) Så därför tänkte jag köra en minst lika billig utgång ikväll ;D

Dags att fortsätta med alla "måsten" dagen i ära..



Tjingeling! :)


finally friday..

(Och så var fredagen i och för sig slut nu)

Spenderade dagen nere på stan med syster.. Skulle bara ner för att köpa västen jag hitta inne på h&m igår. & vad händer? Jo dom har fått in en massa nytt (självklart just idag) Så sluta med att jag gick därifrån med 2 härligt grymma t-shirts, ett lika grymt linne ;) & såklart västen. Happ, tänkte jag. De blev nån hundralapp mer, men nej det sluta inte där. Går in på bikbok & ser att dom har kvar dom gråa jeansen jag suktat efter länge, offrar mig på att prova och dom satt som en smäck. Med andra ord: Ytterligare en påse! Efter det kände jag hur plånboken blev mer och mer tom så vi gick in på espresso house, tog en latte to go ..sen direkt till bilen! Va nära att gå in på ryns för att köpa ett par nya sneakers också men kände att: Nej, de får räcka för idag! Måste gå in på internetbanken och se hur kontot ser ut (tror jag är inne och nallar på pengarna till lägenheten nu, inte okej)

Och nu ikväll skulle vi äntligen gå på snabba cash. Taggade till tusen slår vi oss ner med godis & läsk. Reklamen funka hur bra som helst (som vanligt) så sätter äntligen filmen igång & den funka väl kanske 5-10 minuter sen försvinner ljudet med jämna mellanrum! Vilket gör att man inte fattar Nånting vad dom snackar om. Så halva biosalongen går & säger till personalen som försöker fixa problemet utan resultat :/ Men filmen fortsatte en stund och då funka den bra.. i 10 minuter sen var det samma problem igen så var bara att klä på sig & lämna..  :( Lagom surt! Så vi bestämde att vi gör ett nytt försök på måndag för den verkar ju kanon bra.

Nog om de, hade bilen i p-huset så tog självklart fram biljetten redan i hissen.. Vi kommer upp, hoppar in i bilen, och kommer fram till biljettautomaten.. Vart fan är lappen? SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN! ringer på nån klocka men ingen svarar så körde åt sidan & rensa både jacka, byxor & fack i bilen men hittar den inte. Åker tillbaka till där jag hade parkerat & kollar och där ligger den, precis bredvid där jag parkerat! Hur kan man va så slarvig? Haha, minns inte ens att jag kastat lappen (och dessutom innan vi kommit ut)

Avslutade iallafall kvällen med lite tjejsnack på donken & nu är jag hemma, ska sova snart tänkte jag. (jobba imorn)





this beautiful city seems empty
all the people in the world and you can still feel lonely
what's the point of having it all without the person you love
sometimes you just need to start again; in order to fly.

Haha, herregud..

Va nyss in på hemsidan: felsms.com och jag tror jag dör. Haha vissa sms helt stört roliga medan vissa ger mig en klump i magen.. Finns olika kategorier som typ kärlek, otrohet, barntillåtet osv osv. Min slutsats är iallafall dragen: Det är tydligen inte bara jag som skickar sms till fel personer ;) (dessutom vid helt fel tillfällen) Men samtidigt mår jag fan dåligt av att läsa smsen, så mycket skitsnack och vidriga människor de finns. Hur fan kan man njuta utav det, egentligen? Att såra andra människor.. Nej usch, va bara tvungen att skriva om hemsidan till er andra också, helt klart värt att checka in.

Nattinatt!

feeling a bit better..

.. mår iallafall lite bättre Nu än igår kväll, men tidigare idag mådde jag piss rent ut sagt. Men efter lite alvedon så har det också gått över. Va iväg på en fika nu på kvällen (tror de va blåbärspajen & lattèn som pigga upp mig) Va riktigt trevligt, även om det blev en kort fika. Vi visste inte att dom stängde kl. åtta redan. Haha.

Nyser fortfarande ganska mycket men nu har jag börjat hosta också? :/ Hur segt som helst. Hoppas det går över snart iallafall. Jobb imorn också! Känns bra :)

Haha, ibland kommer jag på mig själv med mina "fantasier". Har typ planerat upp en hel lägenhet, möbler & inredning. Till och med tänkt hur det ska gå ihop ekonomiskt. Och då har jag inte ens hittat en lägenhet ännu! (har ju en om jag vill ha den som sagt men har ju inte varit och tittat på den ännu ens en gång) Jaja, jag sysselsätter mig iallafall. Setat inne på ikeas hemsida en stund & låtit mig inspireras. :P

Är det nån som är haj på det här med fonder och trams? ;P Jag har en fond nu med min nya bank, så skulle jag föra över pengar till den men det stog så klurigt.. Men visst fan köper jag då? (Man kunde välja köpa el. sälja) Känns lite som jag dumförklarar mig nu men what the hell! Tycker bytet till Nordea blev jävligt mycket krångligare och dessutom verkar dom ha sjukt många avgifter för allt? Säkert inga större summor i sig som man märker av men iallafall.

Nej, slutgrubblat.. Ska fortsätta på ikea.se istället. Det var mycket roligare! Haha

Monday

Jajemen, så var det ny vecka :) Börjar mindre bra däremot, förkyld så inåt helvete och lite lätt feber. Hoppas bara på att vakna upp utan feber imorn för jag Ska jobba! Inget att diskutera. Tar min härliga promenad till jobbet som faktiskt har blivit en vana. Ja, jag måste gå upp lite tidigare men det är sjukt skönt att gå & filura lite för sig själv :)

Spenderat halva dagen med Elin iallafall & små shoppat lite inredning till hennes nya badrum :) Sen åkte vi hem till henne & gjorde en slag av chai-latte & sov lite. Och efter det har jag i stort sett bara legat i sängen och tyckt synd om  mig själv, haha.

Blev som sagt en utgång i lördags :) Sjukt trevligt hade vi. Karin stod för jelly-shotsen (med andra ord: vissas oväntade fylla också, haha)

Får se vad helgen bjuder på, har ju ingen lust alls att gå ut så som jag mår nu sen skulle kroppen må bra av vila. Ska försöka övertala resterande, haha.

Igår när jag kom hem från jobbet stod de iallafall 2 presenter på bordet: 1 liter sprit & 1 limpa cigg. Man tackar, man tackar ;)

Nej om man ska försöka sova lite? Lite svårt däremot när jag nyser konstant & är täppt i näsan men jag ska ge det ett försök.


Ciao!

this is the start..

.. of something good!


Va ledig idag, va otroligt skönt att verkligen få sova ut, hade såna härliga drömmar dessutom så ville nästan inte vakna :P Drömde att jag flytta till Halmstad och hade fått jobb där nere. Hitta världens klockrenaste lägenhet (på 3 våningar) Haha. Va lite hemskt och vakna upp efter det faktiskt. Skulle berätta för mamma om drömmen och sen att jag hade hittat en lägenhet igår-kväll på blocket men blev sjukt svårt å skilja på drömmen och lägenheten. Haha. Så fick gå in på blocket.se och visa istället ;) Men så berätta mamma en annan glädjande nyhet, hennes jobbar-kompis håller på och letar nytt och ska därmed sälja sin gamla lägenhet. Hon är inte ett dugg intresserad av att tjäna pengar på den hon har nu. Utan hade sagt till mamma: - Vi fixar ett kompispris! Blev huur glad som helst så nu ska vi åka och kika på lägenheten i nästa vecka förhoppningsvis & se om det är nå att ha ;) Hoppas verkligen på det här nu, så håll alla tummar och tår :D

Är ledig imorn med men då är det en riktig fixar & trixar dag tråkigt nog :/ Men tänkte avsluta den med en härlig film & lite B&J's & tagga inför en förhoppningsvis grrym lördag kväll :) .. Ska sluta säga att "nästa helg blir det nyktert" för på något vis lyckas det alltid bli tvärtom ändå. Men som sagt: Du lever bara en gång! Make it a good one time.

Sandra skicka precis världens klockrenaste låt till mig, så nu är det bara att passa på att föra över lite musik till mobilen med den inräknad ;)




Make it a good one!


congrats!

.. Jackie & Patrik som drog hem vinsten av paradise hotel ;) hade ingen direkt favorit av årets upplaga av paradise så ja, grattis helt enkelt. (Hade ju inte setat fel med en kvarts miljon på kontot kanske, haha) Jag ska LÄTT söka till nästa omgång, fatta härligt å hänga i Mexico i 40 dagar.. om man nu tar sig så långt.

Skulle varit ledig imorn men jobb blev det ändå. (jag som hade sett fram emot att ligga & dra mig i sängen imorn utan att behöva bli väckt av en klocka) Men men, synd & klaga. Jag har ju iallafall ett jobb jag mer än trivs på så ser det inte som nån större börda.. Får sova på fredag istället! :)

.. Apropå ingenting: Det finns fan människor till allt! Vad är det med folk nu för tiden? Orkar inte gå in på det här nå ingående men låt oss säga att det bara är du själv som gör bort dig. Jag njuter istället & tackar för den skadeglädje du ger mig! :)

NU har jag äntligen lyckats föra över mina pengar till min nya bank, tror jag. Hoppas verkligen att jag skrev alla siffror rätt för annars blev jag helt plötsligt "barskrapad" haha, förde nämligen över alla mina tillgångar ;P Så har en liten klump i magen nu eftersom inte pengarna förs över fören imorn.



Ska se de sista av scrubs nu sen sova.. :)

RSS 2.0