sunday bloody sunday.

Blev en rejäl fylle-fest igår, tror inte jag tänker säga mer än så faktiskt. Haha. Det sjukaste av allt är att jag mådde så sjukt jävla bra imorse, som att jag inte ens druckit igår. & de gillar jag skarpt med tanke på att jobb stod på dagens schema. Så drink-tipset är: Grogga på proviva & en skvätt sprite (och självklart sprit) personliga favoriten är jordgubb eller hallon granatäpple. :) För att inte nämna hur jävla gott det är så tror jag fan den hjälper mot baksmälla ;) Haha. Drack de nästan jämt i somras och jag har aldrig mått piss dagen efter! Andra tipset är helt enkelt san fransisco drinkmix & apelsinjuice. MUMMMA!

Nog om det, har som sagt promenerat till jobbet varje dag denna vecka :) Lagom nöjd, det har tagit kortare tid för varje dag så nu helt plötsligt tar de bara dryga 30 min att gå till jobbet, vilket betyder att jag måste börja gå en omväg om jag ska ta en timmes promenad varje dag. :P Det är inte mig emot men vilken väg ska jag ta liksom? Vägen till jobbet är ju väldigt enkel från mig. Det ordnar sig, jag kommer nog på en bra omväg imorn! :)

Nu ska jag sussa för jag är helt död efter en hektisk helg på jobbet & utgången igår.

Nattinatt allihopa! :)

Ibland..

ibland förstår jag inte riktigt själv vad jag gnäller över? Alla har dåliga dagar men alla har också bra dagar, och idag har varit en sån dag. Har inte gjort något särskilt mer än att jobbat, solat & bara varit hemma med mamma & pappa men just nu känner jag mig så jävla glad och lycklig på nå vis.. Kanske är det så ändå: Efter regn kommer solsken. Jag måste lära mig att uppskatta alla bra saker här i livet, allt som gör mig glad helt enkelt. För det är så jävla enkelt att tänka på det man inte har och det man saknar. Men varför, egentligen? Alla bra saker överväger ju tungt mycket mer än de dåliga. Så ska från och med nu aldrig mer tänka på det jag inte har, för jag har det som andra kanske saker: Riktiga vänner & en underbar familj och det är allt jag behöver. Resten kommer med tiden. Ska börja ta en dag i taget nu, inte tänka så mycket framåt. (Eller ja lägenhet och spara ihop till utlandsresa både i sommar och i vinter men sånt räknas inte dit)

Med rätt inställning kommer resten av livet bli en underbar tid i mitt liv :)

Har varit jävla duktig denna vecka också, gått till jobbet alla dagar :D tar ändå nästan en timme. (sen får vi tänka på att det faktiskt har varit typ snö-kaos också) Och det är inte slut där, ska göra det här till en vana tror jag närmare bestämt. Man vaknar liksom till liv på vägen till jobbet, så när man kommer fram är man helt klarvaken!

Det blir lätt en promenad till jobbet imorn också, efter jobbet är det hem och göra sig i ordning för en ute-kväll med Sahlin & Nisfis (jag är sämst, men nästa helg blir de nyktert för då jobbar vi alla, haha)



- Right now, life is fucking awesome!




<3

lill-lördag..

.. och jag har inte gjort ett skit på hela kvällen mer än att legat i sängen och halvsovit & kollat på tv. Riktigt skönt faktiskt :) Försökte också att föra över alla pengar från swedbank till min nya bank, utan resultat :/ Stod att jag gjorde fel fastän jag gjorde exakt som det stod, så jag gav upp & gör ett nytt försök imorn eller nå.

Har blivit en hel del tänkande senaste dagarna, mycket av det beror väl på att jag var i Karlskrona i helgen. Så mycket känslor som legat under ytan på nå vis & allting bubblar upp nu, på en & samma gång. Något som var så himla självklart för dryga 2 år sen känns helt plötsligt så jävla bortkastat? Nu pratar jag inte om helt 2 fantastiska vänner (Fia & Mariella) jag lärde känna där nere. För er skulle jag vilja ha bodde hos mig resten av livet <3

Utan om dig, jag fattar fortfarande inte & det kommer jag nog aldrig göra heller, hur många ggr jag än går igenom det som hände så klarnar det liksom inte. Helst av allt hade jag önskat att jag inte brydde mig alls men tragiskt nog så gör jag det. Som sagt, om man bara hade kunnat trycka: DELETE!



Ni läsare måste tycka att det är piss-tråkigt att höra mig älta det här men jag hoppas det va sista gången nu, orkar inte ens själva skriva om hur patetiskt det hela är :P Sen vet jag inte vad jag ska skriva längre heller som kan förklara det hela på ett bättre sätt?

Jobba imorn, ska va duktig och ta en promenad dit :) (främsta anledningen är att mamma har bilen & att cykla efter dagens väder känns omöjligt, haha) Dags att sova nu, måste ju gå upp en hel timme tidigare imorn bara för de.


Tjingeling!

back to reallity

Har jobbat idag, hur skönt som helst att "komma tillbaka" :) Har ju inte jobbat så mycket i Januari månad som jag tidigare nämnt men den här veckan blir de jobb alla dagar utom imorn. Känns jäkligt najs. Va nog ganska bra för mig att va lite ledig också, kroppen behövde verkligen det känner jag. Nu är jag piggare än nånsin vilket känns som en bra början på det nya året. Lägenhets-jagandet fortsätter.. Medan jag va bortrest i helgen har mami & papi kikat på 3 st. Dessvärre var det bara en som dom trodde jag skulle tycka va aktuell men budgivningen på den drog iväg tyvärr :( Är ju jäkligt kräsen nu när det handlar om att köpa lägenhet. Det ordnar sig det där också snart. (känner det på mig)



Skulle egentligen följt med tjejerna på "trevlig tisdag" idag men så kom jag på att jag ska upp tidigt imorn på ett viktigt ärende så blev inget. Hade ingen bil hemma heller så jag kunde åkt dit & umgås. Så det sluta med att Elin hämta upp mig istället så köpte vi lite god mat, hyrde film & bara njöt. (& som vanligt råka jag slumra till) Haha. Och nu är jag hemma igen. Ska strax ta & försöka sova. Måste försöka få in en normal dygns-rytm på nå vis. Nå tips? Haha.




"Uppriktighet är inte att säga allt man tänker, utan att mena allt man säger."

delete.

Tänk va enkelt allt hade varit om man bara kunde radera vissa delar av sitt liv, precis som man raderar dokument: Delete!

Har varvat gråt med frustration & hat. Jag fattar inte, tyvärr. Hur fan kan du sitta & säga att du alltid ställer upp & alltid finns här ifall man behöver prata av sig när du fan inte ens kan kläcka ur dig ett enkelt jävla: hej? Du visade klart och tydligt för mig nu vad jag betyder för dig efter 2 år tillsammans, absolut ingenting. Och är det så du vill ha det så ska du få det. För mig är du ingenting längre. Och glöm då inte att de är bara du själv som sett till att det skulle bli såhär. Du borde verkligen skämmas.. För det va sista gången du såg mig nu. Hur känns de? Du va inte beredd. Well, good for you, even better for me: Jag gav dig just hela ditt liv på att förbereda dig.

Jag har raderat allt nu, dessvärre blir man ju aldrig av med minnena.



Var i Karlskrona över helgen, va sjukt kul & träffa Fia, Krille & Mariella igen. Saknat er sjukt mycket men vi ses alla snart igen :) Va många känslor på vägen dit, sista bytet och skylten som det står: KARLSKRONA på kändes jäkligt skum och jag måste erkänna att jag fick second thoughts. Som sagt, mycket minnen som i dagsläget inte för med sig så mycket skratt & lycka men allt det släppte så fort jag såg mina fina vänner på tågstationen <3 det var ren lycka!

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen och ska jobba imorn :) Känns najs, januari månad har varit en månad fylld med ledighet vilket inte känns okej över huvudtaget men det blir det förhoppningsvis ändring på snart, mycket snart.

God natt till er som kan sova. Just nu är jag så jävla upprymd så blir nog ingen sömn på ett bra tag! :/



LOOK WHAT YOU MADE ME DO, LOOK WHAT I MADE FOR YOU

Kort stubin..

.. Blir så jävla irriterad! Min nya telefon kom idag så tänkte att jag skulle lägga in lite låtar på den så jag har nåt att lyssna på imorn under min ensamma färd ;) Men Varför måste alla krångla till de så jävligt? Förr i tiden fick man hem en liten skiva tillsammans med mobil och allt sånt som man skulle installera sen var det "bara och köra". Va i stort sett bara att föra över låtarna till mobilen så låg dom där i spellistan! Men nej, inte nu längre. Nu har iallafall sony ericsson startat med något som heter: media go! Och jag fattar ingenting!! Setat med det här skiten nu i snart 2 timmar. (jag som hade hoppats på lite sömn inatt iallafall)

Vill bara kasta skiten i väggen typ! Inte nog med det så fick det programmet hela min dator att kollapsa där ett tag. Så är aningen nervös nu för att den inte ska gå och starta nästa gång! Måste se till att bränna över alla bilder på skiva nu..

Ska väl fortsätta med det här nu & hoppas jag gjort rätt nu.

Nattinatt!

en dag kvar, snart.

Jajemen, snart glider jag iväg från Västerås ett tag, på torsdag närmare bestämt :) Men är tillbaka måndag kväll igen. Ska bli så skönt att komma bort en sväng. Bara vara liksom! Haha Sahlin börjar oroa sig lite för hur den här lång-helgen kommer bli men jag lovar: Jag håller dej uppdaterad! ;)

Mamma & pappa har fått hemlarm installerat här hemma nu, börjar bli lite orolig för hur jag ska komma ihåg att larma på & av & dessutom komma ihåg koden? Tycker hela mitt liv består av massa koder just nu, haha. Har ju precis bytt bank & har fått hem massvis med papper nu på olika koder hit & dit och jag erkänner, jag hänger inte alls med! Vekar till och med krångligt att logga in på internetbanken? :P Jaja, får gömma alla koder & papper på ett säkert ställe tills jag lärt mig allting. Det svåraste måste nog bli att komma ihåg koden till visa-kortet? Haha. Kommer lätt slå in min nuvarande kod 3 ggr så blir kortet spärrat sen. Tror det är på tiden att man kommer på nån ny typ av uppfinning? Jag har massor av koder att hålla ordning på nu.. (och mitt minne har verkligen försämrats på senaste tiden) :

  • Visa kortet
  • Internet-banken
  • Telefon-banken
  • 2 olika koder till jobbet
  • Inloggning till kassan på jobbet
  • Personlig kod till kort-terminalen
  • Pin-kod till mobilen
  • Hemlarm
  • Portkod till Sahlin bl.a
  • Inloggning till min dator (säkert fler koder ändå)



Tänk er? Mer än hälften är iallafall "normala" koder i dagsläget! Är chockerade av hur mycket hjärnan kan ta in faktiskt. Det är ju inte bara koder heller, de är telefon-nr, adresser, Namn över huvudtaget! Så nästa gång någon säger att du har minne som en guldfisk så har du nu massa saker & bevisa att du faktiskt kommer ihåg (nämn inte koderna bara, haha)

Hade hoppats min nya mobil skulle ha kommit idag, men icke. Så den Borde komma imorn! Blir det lite sista-dagen-göra imorn då. Hatar att behöva skjuta upp saker & ting.. Dessvärre kan jag ju inte göra nåt åt den här saken. Så får nog ta & ställa klockan tidigt imorgon om jag ska hinna med allt. Har till och med gjort en liten to-do lista vad jag Måste göra imorn. Haha (mitt minne sviker där) Har vetat att det är något jag måste göra i 2 dagar nu men ändå glömt bort de, och när jag väl kommit på de har det varit försent :P Så nu gjorde jag en liten lista som jag lagt på bordet vid mobilen så jag ser de när jag vaknar imorn ;)

Blev ingen lägenhet den här gången heller, den var på tok för liten :( Mamma kallade den för en Övernattningslägenhet! Haha och hon hade väl en poäng där, men den såg mycket större ut på bild :( Tråkigt men det är bara att leta vidare.

(gud va långt inlägget blev ändå? Haha, får fortsätta i ett nytt imorn) Ska fortsätta kika scrubs nu och sedan kolla how i met your mother sen blir de sova.





Tänker på dej vännen, det ordnar sig det här <3




Måndag..

Det blev utgång i lördags iallafall, onyktert men var ändå ganska städat måste jag säga? :) Jobbade igår också, inga som helst problem. Nu är det ny vecka, än så länge: jobbfri! känns ju lite halvt faktiskt. :/ men men, så är det. Åker ju iväg på torsdag också, tiden har gått fort måste jag säga, haha. Idag ges iallafall möjlighet att ta tag i tvätten, disken, lång-promenad, solning, hämta ut mitt nya bankomat-kort och sist men inte minst så ska jag på lägenhetsvisning :D ser ut som en helt underbar & mysig liten lägenhet som enligt bilderna gör mig helt fast vid den. Så vi får se, halv sex ska jag dit iallafall :)

Förhoppningsvis hinner jag även med att träffa Sahlin & Nisfis ikväll också.


Måndags-göra nästa!


Mys-fredag <3

Äntligen har Denice kommit hem från Thailand, hon hade till och med köpt lite fina presenter med sig hem :D Fick bl.a ett lite större linne med ett Marilyn Monroe tryck på (bevis på att tjejen känner mig mer än väl) ett pannband (lite mer intern skämt men de satt fint) och 2 par örhängen som är typiska JAG örhängen. <3 Blev så glad så, men mest glad blev jag över att se att kvinnan är välbehållen. (och att hon faktiskt inte är brunare än mig, haha)

Blev en myskväll iallafall. Jag, Sahlin & Denice köpte hem lite mat och spenderade kvällen ute på balkongen eller i Sahlins soffa och bara snacka :) Så skönt att allt är som det ska vara igen. Men resorna är inte klara ännu, nästa vecka åker jag iväg, i och för sig bara 5 dagar men sen hinner jag typ lagom hem så åker Sahlin till Thailand. Men SEN åker vi ingenstans utan varandra, hoppas jag. Vi kollade igenom bilder från förr bl.a. Sved ju aningen att se bilder för bara 2 somrar sen, långt hår & några kilon lättare. Men nu har jag iallafall ett mål! Känns gött. Det fixar sig nu, på god väg neråt på vågen iallafall :) Bestämde mig samtidigt för att verkligen Spara ut mitt hår nu, trivs väl helt okej i kort hår men saknar mitt långa så inåt helvete! Så hur för jävlig jag än kommer att se ut i håret så vet ni iallafall anledningen till de nu. Haha. Ska fasen inte ens toppa håret! (peppar, peppar)



Va och hämta mina byxor från skräddaren idag också, nu sitter dom som en smäck! Köpte även en randig tröja idag som passar perfekt till brallorna, DE blir de imorn. :) Vet att jag sa att jag skulle va nykter men verkade bli ganska ensam om det så hänger på ändå, ska försöka ta det lite lugnt med alkoholen (jobb väntar både imorn & söndag) Blir cykel till jobbet på söndag däremot, lite mindre kul. Å andra sidan kanske jag bränner alkohol-kalorierna på vägen dit & hem? ;) Haha.

Beställde även hem en ny telefon idag, min kollapsar när som helst (glapp i skjut-luckan så känns som att nästa gång jag ska svara och skjuta upp luckan så flyger den nog av + att den avbryter samtal eller så hör inte folk alls vad jag säger) .. Och med min vanliga tur gör den säkert de nästa vecka när jag är bortrest så hoppas verkligen nya telefonen hinner komma innan jag åker.. :)







"Always look on the bright side of life"

American Pie..

.. Sitter & kollar på american pie så att säga (i brist på annat på tv) Känns ju som man sett den några ggr nu. Va & bytte bank imorse också, är nu mer Nordea-kund och inte Swedbank. Sen spenderade jag dagen hemma hos Elin (sov nog mesta tiden men hon plugga ju ändå) Haha. Sen åkte jag ner på stan och träffa mamsen :) Hon behövde lite nya kläder så jag följde med som rådgivare ;) Som tack för all hjälp fick jag ett par skinn-handskar :D Sen lite mat på Waynes. Köpte mig en chai-latte för första gången (har inte riktigt vågat efter missen att ha i karamell i latten) Men den var riktigt smarrig :) Fast tror det räcker med en liten mugg, blir så jääkla mycket annars.

Jag & mamma bestämde oss dessutom för att börja träna ihop :D Peppa varandra liksom, tror det kan bli hur bra som helst. Vi kör igång på måndag (sen får vi se hur länge det varar, men det är värt ett försök) Haha. Sen har jag ju faktiskt både Denice & Elin också som jag kan köra pass med då mamma inte kan.


Nu har jag varit ledig i 2 dagar så är lagom utvilad inför jobb resten av veckan :) Ska bli najs! Denice kom ju hem idag så vi ska köra myspyskväll på fredag med god mat & nån härlig film & sen kör väl resten av tjejerna All in lördag men jag ska hålla mig nykter. :D Ska nog vara med som sällskap men sen när dom drar ut åker jag nog hem & sussar.. Vi får se helt enkelt. Nyktert blir det iallafall ! :) Känns som en bra idé också med tanke på att nästa helg lär bli allt utom nyktert!





Nu ska jag kika vidare på filmen sen sussa :)


100111

(haha tycker för övrigt att dagens datum ser påhittat ut)


Ny vecka, nya tag..
Inledde veckan med att jobba :) Nu är jag ledig i 2 dagar som det ser ut nu så vet inte riktigt vad jag ska fördriva dagarna med? Att gå ner på stan är ju verkligen en risk. (har ju lite problem att hålla i pengarna) Haha. Och är det något jag måste göra nu så är det att hålla igen på utgifterna. Många planer framöver nu :)

Tog en liten "skvallerkvart" på telefon med Sahlin nu på kvällen också, behövde få rensa luften lite & prata av mig med Någon som förstår mig. Så känns tio ggr bättre nu, även om jag inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra ännu men det klarnar väl med tiden..?

Har iallafall en del att se fram emot närmaste tiden som gör allting mycket enklare att ta sig igenom dagarna. (med risk för att låta aningen deppig & desperat) Men med tanke på att jag inte jobbat så mycket denna månad så har man fått tid till annat om inte minst att tänka, som vanligt på saker från högt till lågt..

Nej, ska kolla SATC filmen nu (för femtielfte gången)

Höres!

is kallt

Det blev att äta ute igår iallafall :) Va faktiskt riktigt mysigt, däremot var det ju en liten miss av oss att inte kolla så typ tabasco eller så hade öppet. Så när Varda stängde kl. 22 och vi var mätta & belåtna så promenera vi raskt över till Tabasco & höll på att frysa ihjäl, så när vi kommer dit va det typ inte en människa där så vi gick till Circus istället, nej då hade det stängt!! Så var bara att gå raka vägen tillbaka till Tabasco (jag frös exakt överallt) Men då stängde de precis, haha. Så det blev att hoppa in i en taxi & åka hem.







Snart var det helg igen också :) Ska jobba en kortis idag som sagt & imorn sen får vi se om det blir nå jobba i helgen.. (hoppas det)

Nej nu ska jag klä på mig & gå ut på en promenad och sen sola :)

Lill-lördag.

Sitter hemma & glor på tv, aningen uttråkad. Tanken är att jag & tjejerna ska ut & käka ikväll men får se hur det blir, känns inte så jäkla kul att gå ut & äta och inte kunna ta en öl.. Tänkte ta bilen nämligen (Lockar inte så mycket att ta en taxi mitt i veckan om jag ska va ärlig..) Så vi får se hur jag gör.

Ska iallafall jobba imorn :) Äntligen, blev ett kort pass men bättre än ingenting. Så fick jag lite tider nästa vecka. Tänkte tigga till mig lite tider i helgen också. Kunde säkert ha jobbat mer den här veckan men va lite sen med att skriva i när jag kunde jobba i Januari så tiderna gick till dom andra. Tror jag är den enda som faktiskt vill jobba, alla andra skulle dö för lite ledigt, men inte jag.. ;P

Jag lagade middag igår också till mig, mamma & pappa. Dom blev så glada så. Gjorde den berömda kyckling-grytan med svampsmak & sen testa vi boil-in-bag ris till, rekommenderas starkt. Blir lika gott som "vanligt" ris och sen slipper man allt kladd som blir i kastrullen när man kokar vanligt ris ;) .. Jag testade vildrismix till de också vilket blev kanon gott.

Ska nog ta på mig lite varmt nu & sen gå ut och gå..

Hörs sen!



Paradise..

.. Kollade precis klart avsnitten jag missat denna vecka av paradise hotel men blir sjukt förbannad på att dom inte lägger upp de 24e avsnittet (då någon åker ut) men att dom lägger upp exit intervjun på alla som åkt & så har dom med den senaste: Annelie! Så nu vet jag vem som åkte fastän jag inte sett avsnittet vilket är jävligt frustrerande :P Haha. Nya tjejen är ju en klass för sig också - Om jag skulle varit tillsammans med alla jag legat med skulle det vara typ hela Sverige! Jorå, så atte.. Verkar ha huvet på skaft?! (kanske lite så vissa jobbar) Ja jag vet, henne tar man med för att höja tittarsiffrorna men snälla, jag orkar inte med henne i fler avsnitt asså. Haha. Spyr på såna där människor!

Nog om paradise, har haft ytterligare en ledig dag (paniken kryper på) Har räknat ut att jag bara kan jobba 14 dagar till denna månad dessutom. Blir inte mycket pengar på februari lönen här inte!! :( ..Det är väl lite det som är problemet med min anställning: jag har aldrig en aning eller en garanti på hur mycket jobba det blir (mer än mina fasta helger då) Och det gör ju lite att man känner sig tvingad att söka ett till jobb, även fast jag absolut inte vill jobba någon annanstans :/

Jaja, har iallafall varit duktig och varit ute & promenerat båda mina lediga dagar, tror jag varit nästan den enda som trotsat detta iskalla väder för en promenad faktiskt. Men det är riktigt skönt när man väl fått upp värmen :) Avslutade dagens promenad med lite solning också, så skönt så.



Sussinanna nästa, god natt!

4 piercingar?

Haha hade en lite små-sjuk dröm inatt, jag drömde att jag bestämde mig för att pierca andra nipplen. Sagt & gjort, så var det gjort. ;) När jag kom hem till Elin dagen efter så skulle jag visa henne men då hade jag helt plötsligt piercat tungan också!! (för er som vet har jag redan en i tungan) Men nu hade jag 4 piercingar i tungan. I alla möjliga olika strl så kunde inte prata.. Fick panik & ringde direkt till hon som pierca mig & fråga vad hon hade gjort & då svara hon: - Är det inte roligt skämt då? Haha, dom i tungan gjorde jag inatt när du sov! Under tiden hon & jag prata så trillade alla piercingar ut ur tungan av någon anledning så tog bort alla & sparde bara den jag hade.

Vaknade iallafall för en liten stund sen & börjar få lite lätt panik över att jag varit ledig 2 dagar i rad nu!! (ring, ikea, ring & säg att ni vill att jag jobbar!) Åker ju iväg den 21a-25e också så har bara 2 veckor nu att jobba på & tjäna åtminstone lite pengar..

Nej, ska ta mig en liten promenad nu & sen sola!

Tjingeling!




Haha, tänk & vakna upp såhär en morgon? ;P

PH i full fart igen..

.. Här har jag väntat på att paradise hotel ska köra igång igen så "missar" jag det. Jag, Emelie & Madde hade en liten myskväll idag med lite film (mamma mia!) men så hann inte filmen ta slut innan paradise börja så vi bestämde oss för att kolla klart på filmen istället eftersom varken Madde eller Emelie är särskilt insatta i det där. Så nu när jag kom hem nyss så skulle jag kolla på det på www.tv6.se/play istället så visar det sig att dom inte ligger upp avsnitten fören imorn efter att tisdagens avsnitt varit!! Så jäkla besviken. Så nu ska jag alltså behöva vänta till imorn efter kl. 23 för att kunna se dagens & morgondagens avsnitt. (måste ju se i ordning) Jaja, sånt är livet.. Vi hade iallafall en trevlig filmkväll ;)



Finns det något bättre än att lägga sig i en renbäddad säng? (Don't think so)

Myys.

ledig.

Hade kanske hoppats på att jobba idag egentligen. Har ju legat hemma sen i tisdagskväll mer eller mindre så börjar bli ganska trött på det nu. Men men, dyker nog upp lite jobb längre fram denna vecka. :) Har spenderat dagen med mamma & kollat gardiner, sänglakan & sen tog vi en sväng upp till mormor som gjort knäck till mig på juldagen som jag inte hunnit hämta än ;)

Jag tror 2010 kommer bli ett grymt bra år, -09 hade många mot och medgångar med mycket funderingar & tjafs men har nog lyckats komma ifrån allt det där nu. Mitt "nyårslöfte" blir helt enkelt att försöka njuta lite mer av livet & inte ta allt med så stort allvar. Och det är något jag Inte kommer misslyckas med så det är närmare ett beslut än ett löfte. (tror ju inte alls på det här med nyårslöfte, det är snarare en bra anledning att skjuta upp saker & ting, "tar det nästa år" bla bla bla.

Ska nog ta mig till solariet nu.. :) (välbehövt vill jag lova)

Höres!


The triumph

Kollade precis på filmen The triumph på 5an, så jäkla bra. (verklighetsbaserad) Va helt inne i filmen så kunde inte ens prata i telefon. & känslig som jag är så gråter jag som ett litet barn för filmen är så bra. Haha. Va ett bra tidsfördriv iaf med tanke på att jag inte har så mycket annat att göra nu när jag är sjuk, har planerat att jobba imorn iallafall.. Klarar inte av att ligga hemma nå mer. Dessutom har febern börjat ge med sig nu så är nästintill feberfri :)

Nej, nu är det repris från Victoria's secret fashion show.. Hörs säkert senare :)




Nytt år, helt enkelt.

Sådär ja, då hade jag bytt blogg ännu en gång (3e gången gillt) Vi får se om bloggandet blir nå mer seriöst nu med nytt namn och allt men det hoppas vi väl på?

Spenderade nyår till större del hemma i sängen, vaknade upp igår med 39,6 i feber så va helt utslagen under dagen, lyckades piggna till lite mot kvällen så jag iallafall kunde åka & äta middag hemma hos Emelie men var hemma igen till elva på kvällen & dök direkt ner i sängen.. Där har jag också legat nu sen dess mer eller mindre. Känner mig piggare nu men blir hemma från jobbet imorn också. Så är jag pigg & alert sen på söndag :) Även om jag börjar tröttna på att ligga här nu och bara stirra men det är lika bra. Va ju sjuk bara för 14 dagar sen och började jobba fastän jag fortfarande va dålig så antagligen därför jag blev sjuk igen.. Och den tabben gör jag gärna Inte om ;)

Designen på bloggen är "working progress" men den blir nog klar snart, har så dåligt med fräscha bilder så får ta lite av de jag hittar så länge.

Nån som avgett några nyårslöften i år då? Jag tror ju inte riktigt på de där, hitta på en anledning typ att skapa löften. Har man väl bestämt sig spelar det ingen roll om det är början på ett nytt år eller mitt i.. Så resonerar jag. Skriver om en stund igen, ska fixa lite med designen nu. ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0