Shoppingbegär!

Fick ett sånt plötsligt ryck av att jag ville köpa lite nya basketlinnen & kom på att jag hitta 2 stycken för nån vecka sen som jag tänkte klicka hem men såg det inte som en prioritering då. Men idag kändes det som en bra dag för nya linnen, då är dom självklart slut!! :/ Så jäkla surt, så nu sitter jag här lite smått besviken på mig själv faktiskt. Jag som i vanliga fall är så impulsiv ska straffas för jag faktiskt övervägde om jag hade ett behov av det! Typiskt. Jobbar hela veckan också så hinner inte ner på stan heller för att leta lite nytt & fräscht. Hann med en middag med fröken idag efter jobbet iallafall, blev en tonfisksallad på Gränden! (: Satt inte helt fel. Jag tappar ju helt sug efter varm mat/mat överhuvudtaget när det är såhär varmt ute så det var min första riktiga måltid idag!

Midsommar var hur lyckat som helst (fram till jag decka dvs) Haha, styrde en grym 5-kamp som uppskattades sjukt mycket av alla gäster :) Bra väder på de, alkoholen flöda & musiken på högsta volym. Älskade sommar! Jävligt drygt att städa dagen efter däremot, höll på i princip hela dagen. Fick moppa golvet säkert 5 ggr för det va så jäkla kladdigt. Men det var klart värt det, jag har lärt mig något av det här också, varannan vatten är obligatoriskt om man ska börja dricka tre på dagen och dessutom stå sig till sisådär 2,3 på natten! ;)

Nu ska jag kolla på OTH, ta mej en ballerina och sen sova, ska upp vid halv 8 imorn!



One year ago.. Still feels like yesterday! GOD; how I miss you <3

Hmpf..

Dagar då jag känner som jag gjort halva dagen idag brukar jag alltid ta mig en powerwalk för att rensa huvudet på alla mina funderingar & tankar och det brukar hjälpa. Men idag gjorde det fasen inte de :/ Blev nästan bara mer frustrerad och depressionen låg jobbigt krypandes över mig. Men efter lite mat i magen så släppte det någorlunda. Träffade Elin & Kusen vid 55an för lite kvällsmat och Kusen konstaterade att jag nog borde börja typ boxas eller liknande. Och han har nog fasen rätt. Eller så köper jag mig en sån slagsäck istället och hänger upp i garaget eller nå. Har så mycket aggressioner i mig som jag inte får ut nånstans just nu & tror det skulle hjälpa mig. Typ slå ur mig allt agg jag har i kroppen! Haha.

Nu ska jag kika vidare på OTH, men MÅSTE komma i säng i tid idag, upp strax före 9 imorgon. Jag ska nämligen till jobbet! :) Och efter jobbet blir det personalfest. Ser fram emot att spöa cheferna i brännboll ;) Haha. Sen avslutas nog morgondagen på Bill & Bob, ska ju som sagt va kanon väder hela dagen/kvällen. (Jag börjar se ljuset i mörkret nu känner jag)

Mamma gjorde mig lite glad nyss iallafall, hon sa att det såg ut som jag varit utomlands för jag är brun som en pepparkaka ;) Så shortsen och linnet glider på imorgon så införskaffar jag mig lite mer färg imorn bitti på vägen till jobbet. Sen blir det att kuta upp på terassen på rasten!



(Jag & Sahlin i Gbg för några veckor sen)


UPPGIVEN!

Känns som allting hela tiden skiter sig för min del. Så jävla nära på att ge upp nu! I'm not born as a quitter men hur jävla länge orkar man?

Lyckades dessutom sova bort halva dagen för jag låg uppe i princip hela natten och kollade OTH. Elin kom hit vid halv ett och banka på mitt fönster och tvinga upp mig ur sängen, och tur va väl det annars hade jag missat all sol idag. Spenderade halva dagen på Kajen med en sallad & latte. Och bitter och envis som jag är besökte vi även solariet så jag kunde ta igen att jag missade förmiddags-solen ;) Kom hem för en stund sen och bläddra igenom tidningen, mest för att kolla hur uppdateringen med vädret inför midsommar ligger och vad ser jag? JO skinande sol hela dagen imorn och jag jobbar 10.30-20!!! Sånt gör mig galen. Hatar att missa soldagar! (Nu låter jag som världens mest kinkiga & patetiska människa) Men att stå inne och jobba en solig dag gör mig lite smått deppig. ("Missuppfatta" mig fel, är glad över mitt jobb men inte soliga dagar)

Och vad tror ni? Kommer vi få sol på midsommar? Än så länge ser det ljust ut, sol med lite moln men självklart är det väl en sån dag meteorologerna kommer ha fel på. Bara för man dragit ihop ett gäng för lite grillning & 5-kamp.

Nog dags för mig att sluta skriva nu, känner att jag inte har något vettigt att bidra med mer än massa gnäll.

Höres!

Söndag.

Jajemen, söndag = vilodagen! Och jag kan lova er att jag inte gjort en endaste vettig släng idag. Har legat i sängen hela dagen! :) Mamma väckte mig vid två nångång och fråga om jag inte ville ha grillad lax & färsk potatis, det var i princip enda gången jag gick upp idag!

Utgång igår vilket nog förklarar mitt slappa humör idag. Hade iallafall riktigt trevligt & en karatefylla blev det. Lyckades tappa mobilen (tydligen!) hemma hos Kusen så när vi kom ut på krogen så funka inte min mobil helt plötsligt och jag blev rasande. Visade sig att batteriet hade ramlat ur så fick åka dit inatt och leta fram det, haha. Låg för övrigt under hans kyl (inte konstigt att man inte hitta de)

Fyllekäket bestod av chips & beasås, haha. Vilka jäkla kombinationer man kommer på ibland.

Har drömt underbara (lite konstiga också) drömmar nu under dagen. Drömde bland annat att jag träffat en kille en gång i tiden på en fotbollscup som hade beslutat sig för att hälsa på mig medan jag i min tur var i nån annan stad än Västerås. Iallafall, vi träffades och alla känslor vi hade för varanda bubbla upp igen. Känslan av att vara kär är helt fantastisk. De enda sjuka med den här drömmen va att jag inte kom på vad han hette, vart han egentligen bodde eller hur gammal han va.. Och vi hade beslutat oss för att satsa på det här. Haha så jävla sjukt!

Jag kunde däremot dra en slutsats av drömmen när jag vaknade:


Jag vill bli kär! Ta chansen att ge någon annan mitt hjärta igen! <3

Bättringsvägen?

Ja mer eller mindre iallafall, ingen feber längre iallafall, däremot djävulskt ont i ryggen. Jag har fått mer eller mindre nackspärr och jag har väldigt svårt för att komma ihåg det när jag gör saker som t.ex när jag kör bil så har lyckats förvärra det aningen, samma sak när jag jobba idag: Jag vrider på nacken utan att tänka på det! På något sätt har jag iallafall lyckats få ont i ryggen av det här också så känner mig halvt handikappad emellanåt! :/ Ett tag på jobbet så trodde jag nästan att jag inte skulle orka lyfta en bricka ens en gång utan att ryggen skulle ge vika! Men men, jag klara det galant.

Blev ingen lägenhet idag heller, tyvärr. Tyckte den låg för högt i pris med tanke på renoveringsbehovet & nån annan la utgångspriset! Bättre lycka nästa gång!

Efter jobbet har jag bara varit hemma med papi (: Vi grillade lite, kollade på konserten för Victoria & Daniel och åt glassbåtar! Pappa älskar glassbåtar så när han hörde glassbilen sprang han ut för att köpa 10-pack till mig & han. Men vi åt faktiskt bara en var! ;) Även fast jag bor hemma med båda mina föräldrar så känns de knappt som jag ser dom. Och igårkväll åkte mamma med jobbet på forsränning och är inte hemma fören imorgon bitti så jag passa på att ha lite kvalitétstid med papi <3

Nej om man skulle stänga av äckliga filmen RAW så kanske man kan sova inatt, ska trots allt upp om 6 timmar igen för att jobba! Sen väntar det en lite efterlängtad utgång!


HerreGud!

Jag måste ha världens sämsta jävla immunförsvar. Ännu en gång är jag sjuk: Galet förkyld, lite febrig, ont i bröstet & ont i nacken. Jag fattar inte. Tycker jag tar hand om mig själv hyffsat ändå och försöker få i mig en helt okej kost men tydligen så räcker inte hyffsat. Tänker absolut inte ligga hemma och tycka synd om mig själv. Ska ta en alvedon nu och sen åka & jobba imorn! Punkt slut. Låg ute i solen i stort sett hela dagen innan jag fick så ont i nacken att jag mådde illa så va bara att gå in och lägga sig i sängen. Och där har jag legat sen dess mer eller mindre.

Har precis kokat mig en kopp té (för typ 5e gången idag) Börjar tröttna lite på vanilj té nu. Inte okej, så ska nog köpa hem lite lösvikts té imorn, rabarber grädde.. Smaskens! 2 absoluta favoriterna.

Ska på lägenhetsvisning imorn bitti också innan jobbet (håll tummarna) Har 3 lgh visningar till i nästa vecka så något köp lär det väl ändå bli? ;) (en är som sagt min om jag vill ha den, så vi får se)

Ska gosa ner mig under täcket nu med en vetekudde runt nacken & hoppas på underverk till imorn bitti.



Oskar Linnros - Från och med du

Now or never?

Nu eller aldrig? Jag tror nu men aldrig på aldrig. Allt har sin tid & har man tur så kommer aldrig någonsin existera.

Har varit duktig tjej idag & tvättat & diskat, mest för att fördriva tiden och för att jag inte kan spendera all ledig & vaken tid till att kolla på OTH då jag redan är inne på slutet av säsong 3 och måste be Zabina om resterande säsonger, haha.

Igår spenderade jag & Elin större tid nere på stan (livsfarligt) åkte hem med 5 kassar fulla med nya kläder! Mycket av det på rea så känns någorlunda okej iallafall. ;) Men när jag kom hem insåg jag att garderoben och byrålådorna nu faktiskt är överfulla så drog med mig Elin ut till ikea för att köpa trådkorgar! Så nu har jag fixat ytterligare lite plats till ytterligare lite mer kläder ;) den passade nämligen perfekt i garderoben. Dags att göra ett rens kanske men jag orkar inte & vill inte, får ångest av att slänga kläder! Kanske använder dom någon gång lite längre fram ju?!

Nog om det, har blivit lite småkrasslig vilket känns sisådär. Förkyld som bara den och inte nog med de, imorse vaknade jag upp av att jag hade ont i bröstet också! :/ Kurerar mig så mycket jag bara kan med té och esberitox. Jag ska inte bli sjuk!

Nu ska jag ta & göra mig i ordning, ska strax iväg till Pizza Hut för ett möte med Ikea! :)



Emptiness.

Har mått så jävla psykiskt dåligt (för att vara helt ärlig) dom senaste dagarna så har faktiskt inte haft ork att skriva men tror kanske att det kan hjälpa lite ändå..

Så jävla kluven och jag vet inte vart det kommer sluta riktigt. Jag är ledsen, arg, frustrerad & emellan där nånstans helt överlycklig. Samtidigt som drömmar går i kras går nya i uppfyllelse! Ingenting är rätt tajming just nu och jag hittar ingen klarhet i nåt jag gör, oavsett vem jag pratar med. Försöker lyssna till mitt hjärta men det säger mig ingenting. Vilket beslut jag än tar så kommer jag gå splittrad ur det.



Man står sig själv närmast, men hur gör man det om man inte vet
vem man är & vart man står?

Hysterisk?

Har kommit fram till att jag använder det ordet väldigt ofta (Och nu även Sahlin) nu för tiden.. Är det inte det ena så är det de andra, jämt! Kan man inte bara få vara ibland? Jag vet att jag inte är perfekt, snarare så långt ifrån perfekt man kan komma. Men vissa verkar ju inte ens försöka tillåta varken sig själva eller andra att vara lyckliga & jävligt glada över livet? Och sen när fan sluta man man kunna vara glada för/åt andra? Är det så jävla hemskt att se andra lyckas här i livet? Jag kan bara tala för mig själv men jag har kämpat både psykiskt & fysiskt för att komma hit där jag är idag & jag är faktiskt stolt över mig själv för de. Jag har en lång väg kvar men jag har iallafall kommit halvvägs. Och jag kommer aldrig sluta kämpa för att nå mitt mål. Hur många motgångar jag än stöter på, hur många backstabbers & patetiskt olyckliga människor som försöker förstöra för mig på vägen. Jag kommer aldrig ge upp! Det är nu jag tar nya tag, försöker släppa och glömma tidigare misstag i livet och istället ta lärdom av dom. Det kommer gynna mig själv mest. Jag kan inte påstå att det är lätt att alltid försöka ställa sig själv i centrum när de finns folk runtomkring som alltid ska ta mina framgångar ifrån mig.

Som sagt, det här gör mig starkare och det ger mig en större drivkraft att visa vad jag verkligen går för! Let the games begin.



Tro mig: Det finns lycka i det här också!



I just love..

.. theese summer nights! Det är nu jag börjar leva på riktigt på nå halv-vrickat sätt. Att kunna va ute hela dagarna långa i solen och bara njuta & sen avsluta dom på en härlig uteservering med ett glas rosé och en filt runt om sig! & ingen tycker att det är konstigt! För en gångs skull anses det normalt att ta en öl eller ett glas vin på en tisdag (som idag ungefär) Och det bästa: Det räcker för en gångs skull med ett eller två glas för mer är jag inte sugen på en vanlig dag! Och till er som tycker det är "alkolistvarning" vill jag bara säga en sak: Det här är livskvalité. Och medan ni kommer ha sisådär 4 veckors semester som ni kommer spendera i alkoholens tecken så ska jag troget jobba hela sommaren. Så det lilla glaset jag unnar mig nån vardagskväll sådär kommer ni ha hunnit druckit en hel flaska av bara på en fredagkväll! Det är mitt sk. försvar!


Ska köra igång med DETOX imorn, glömde totalt bort det idag, sen håller det på i 20 dagar så kommer väl ett litet inlägg om det om en vecka kanske? Då har 1/3 del av tiden gått.

Nu ska jag strax sova, blir det inge jobb på ikea imorn heller så ska jag nämligen åka till Sandviken med Jim & hämta hans båt (: Har dessutom fått ett bra rykte om mig som städhjälp ;) haha. Så funderar på att inte jobba på ikea alls den här veckan & istället plocka in lite extra pengar på sidan av? Ska klura lite på de men isåfall har jag helt plötsligt jobbat 4 dagar den här veckan ändå!




(galet suddig bild)
känner på mig att många sommarkvällar kommer spenderas just där ;)

Ibland så..

.. Har man inte jobb så skaffar man sig det! Och det är exakt vad jag gjort idag, än så länge ska jag inte jobba på ikea fören i nästa vecka & har fått panik redan efter en ledig dag! Så nu ska jag städa hela min brors lägenhet imorn för en härlig peng & sen ska jag hjälpa Jim & packa ner saker i kartonger och tvätta fönstren hos han för en lite större peng! Så för er som känner att ni behöver städa men inte riktigt orkar själva: Här har ni mig! ;) Haha. Perfekt sett att fördriva tid på ju, ösa hög musik & städa så svettet nästan rinner. Då har jag ju något vettigt att göra medan alla andra är på sitt jobb ;)

Eftermiddagen spenderades till större del med Sahlin & hennes syster, köpte mig en till bikini (aningen billigare än den första) Kanon fräsch, ena sidan av överdelen är det stjärnor på och andra sidan är randig. Matchande trosor med bara stjärnor på (liten miss, hade varit snyggast med halva randigt därmed) Sedan köpte jag DETOX! Kom in en kund på ikea i förra veckan & berätta om det, killen hade rasat 17kg på typ 3 veckor. Så jag måste ju självklart prova! ;) Jag återkommer med hur det går. Innan vi åkte hem intog vi grändens uteservering & åt god mat & bara njöt. Sen tog vi oss till solstudion & nu är jag hemma igen. Och vet ni vad pappa har gjort?

Pappa är lagom trött på att jag glor på tv halva nätterna & tyckte därför han va väldigt smart som drog ut tv-antennen som är uppe i deras sovrum till min tv innan han gick & la sig! (För han vet att jag inte vågar mig upp till dom bara för att sätta i antennen igen när jag kommer hem) Lagom sur blev jag när jag nu kom hem & ser myrornas krig på alla kanaler!! Så har försökt fördriva lite tid vid datorn men har redan tröttnat & då kom jag på det. Dvdfilmer funkar ju fortfarande att titta påsjälvklart drar jag nu igång OTH, inne i slutet på första säsongen nu i ett riktigt spännande avsnitt. Kan bli ännu en låång natt. Smart drag pappa, men nästa gång: tänk på att jag är lite smartare ;)



Nattinatt!

RSS 2.0